Sucul de lămâie – un remediu rapid împotriva coșurilor

Categories Frumusete & ModaPosted on

lemon

Acneea este una dintre conditiile cele mai comune ale pielii care afectează milioane de oameni din întreaga lume. Poti cumpara o multime de produse de tratare a acesteia și sa cheluiti bani pentru a afla dacă un anumit produs functioneaza pentru tine.

O opțiune mai rentabilă este de a folosi suc de lamaie pentru acnee. Sucul de lamaie comun are mai multe proprietăți care pot ajuta la vindecarea acneei și poate ușura cicatricile care pot fi rezultatul acneei severe.

Un mod rapid de a scapa de cosuri este utilizarea de suc ​​de lamaie, care este bogat în vitamina C. Sucul de lămâie ajută cosurile sa se usuce mai repede. Asigurați-vă că folositi suc proaspat de lamaie si nu suc îmbuteliat, care are conservanți. Există o serie de moduri de a aplica acest remediu.

Inmoaie un tampon de bumbac curat in sucul proaspat de lamaie si aplica-l pe cosuri inainte de culcare. Puteți face, de asemenea, o pastă prin amestecarea unei linguri de suc ​​de lamaie cu o lingurita de scortisoara pudra si aplicati-o pe cosuri peste noapte. Dimineata se spală pielea bine cu apă călduță. Cu toate acestea, acest remediu special, nu este potrivit pentru cei cu pielea sensibila.

Acidul din sucul de lamaie are calitati astringente ușoare. Acidul citric din sucul de lamaie, de asemenea, actioneaza ca un antiseptic. Deoarece bacteriile au un timp greu de adaptare la mediile acide, sucul de lamaie poate ajuta la reducerea numarului de bacterii care trăiesc în interiorul sau pe partea de sus a pielii.

Lasă un răspuns