Cum folosim mierea pentru a scăpa de coșuri

Categories Frumusete & ModaPosted on

Dacă sunteți în căutarea unei alternative sigure si naturale pentru a trata cosurile nedorite, ai putea fi surprins de cat de eficienta poate fi mierea.

miereeeeeeeeeee

Înainte de antibiotice, mierea a fost folosita de mii de ani pentru a ajuta la vindecarea ranilor. Astăzi este considerata în continuare eficace in lupta cu diferite boli, printre care si acneea.

Mierea a fost utilizata pentru a trata orice, de la acnee pana la mici taieturi, datorita proprietatilor sale antiseptice și antimicrobiene puternice. Folosind miere pentru a trata acneea este un proces simplu, care face rezultate notabile.

Mierea este o sursă de antibiotic naturala care poate accelera procesul de vindecare, precum si ajuta la prevenirea infectiilor. Inmuiati un tampon curat de bumbac în miere, puneti-l direct pe zona afectată și lăsați-l timp de o jumătate de oră. Spălați pielea bine cu apă călduță.

O altă opțiune este de a amesteca miere și scorțișoară împreună pentru a face o pastă și se aplică pe cosuri inainte de culcare. Spălați pielea bine cu apă rece.

Lasă un răspuns