Trucuri de îngrijire a părului pe timpul iernii

Categories Frumusete & ModaPosted on

Parul aspru și uscat, este o problema extrem de frecventa în timpul Young adult girl in winter park, shallow DOFiernii.  Mai jos sunt cateva sfaturi de ingrijire a parului de iarnă pentru a menține părul dumneavoastră sănătos și frumos, în același timp.

Utilizați șampon potrivit tipului dvs. de par (normal , gras , uscat , fin , cret sau colorat). Opteaza pentru o soluție care hrăneste parul în timp ce il consolideaza de la rădăcină la vârf . Aceste ingrediente active au puterea de intari și proteja părul împotriva problemelor de păr .

Spălați-vă părul în mod regulat , dar nu prea regulat , deoarece spalarea excesiva ucide stralucirea parului tau natural . Este recomandabil să se utilizeze un sampon bun care se potriveste parul tau , urmat de folosirea unui balsam.

Nu folosiți ventilatorul și uscătoare de păr, deoarece parul poate suferi o mulțime de daune și probleme cum ar fi părul creț , ruperea parului ceea ce duce la căderea părului , fire uscate si varfuri despicate. In acest fel, parul devine deteriorat treptat, devine plictisitor, moale și subțire, din cauza pierderii parului.

Lasă un răspuns