Greșeli pe care trebuie să încetezi să le mai faci atunci când îți usuci părul!

Categories Frumusete & ModaPosted on

ar

Există multe greșeli de păr comune pe care mulți oameni le fac fără să-și dea seama. Citiți mai departe și vă vom ajuta să înțelegeți ce sunt, și cum să le evitați.

Cât de mult iubiți uscatorul de păr , atunci când vă oferă plete netede , lucioase și care stimulează încrederea în dumneavoastră ? Avand un uscător de păr bun este o necesitate pentru orice femeie care iubește să-și îngrijească părul acasă , dar folosindul în mod corect este la fel de important .

Mai întâi de toate , uscatorul dvs. are nevoie de tehnologie ionică, ce usucăpărul cu până la 40 % mai rapid decât unul normal și reduce electricitatea statică construită în foliculul de păr .

Nu începeți să uscați părul ud . În primul rând , ar trebui să-l stergeti cu un prosop umed, după ce s-a folosit un balsam care îl protejează de la căldură . Evitați să utilizați setarea cea mai mare de temperatură. Aerul cald încrețește părul.

Țineți uscătorul de păr în jurul valorii de 8-10 centimetri departe de pletele tale, și deplasează încet , ca să nu ardă părul ( și pielea capului , de asemenea! ) .

Ar trebui să luați în considerare toate aceste lucruri mici , dar importante , în scopul de a evita obținerea păr cu vârfuri despicate urâte și pârlite .

Lasă un răspuns