Alimente care albesc dinții în mod natural

Categories Frumusete & ModaPosted on

dinti

Zâmbetul este un lucru minunat. Așa cum spun oamenii înțelepți, putem schimba viața cuiva în mai bine cu zambetul nostru. Și chiar ne putem face o părere despre cineva care zâmbește frumos.

Din cauza dintilor noștri care nu sunt 100% albi, nu deschide gura pentru un zâmbet. Te speli pe dinți în fiecare zi, folosești apă de gură și ață dentară, dar încă nu vezi efectele albirii dinților și ești fără speranță…

Așa că haideți să ne uităm la lucrurile care perturbă dinții noștri să fie perfect albi. Și veți fi surprinzător de bucuroși să citiți acest articol .

Există unele alimente pe care trebuie să le eviți dacă vrei dinti mai albi fără pată:

Sfeclă : Sfecla este foarte bogată în vitamine , astfel încât oamenii cărora pur și simplu le place să o mănânce trebuie să se spele pe dinti imediat dupa ce mănâncă , astfel încât , cu timpul, culoarea sa nu se lipească de dinți.

Fructe de pădure : Acestea sunt hrănitoare si gustoase. Dar când pigmenții de culoare se lipesc de smalțul dinților, privează dintii de a fi mai albi. Deci, ar trebui să le evităm.

Dulciuri: Aceste tipuri de dulciuri fac zahărul să rămână pe dinți și apoi bacterii încep sa se dezvolte în gură.

Oțet : Nu toate tipurile de oțet , dar în special cele balsamice sunt cele mai pigmentate . Aproape toate ingredientele în ele pătează dinții . Evită-le pe cât posibil!

Murături : Este o veste tristă pentru iubitorii de marinate . Dragii evita muraturi . Acesta conține o mulțime de acid . Cât de mult vă puteți bucura de gustul acru la fel de mult se spala smaltul dintilor departe .

Nuci : Nucile sunt bogate cu vitamina E și acesta este un astfel de ingredient minune pentru noi să avem , dar cele negre ar trebui evitate în cazul în care obiectivul dvs. pentru a avea dinti mai albi este mai mare . Este unul dintre alimentele care pata dintii .

Lasă un răspuns