Fondul de ten si alegerea lui

Categories Frumusete & ModaPosted on

Nicio femeie nu ar spune nu produselor de machiaj. Cand vine vorba de fond de ten, difera pentru fiecare tip de ten in parte. Daca folosesti un fond de ten pentru toate tipurile de ten, nu vei avea rezultatele dorite, asa ca mai bine citeste cateva informatii care te vor ajuta sa-l alegi pe cel potrivit.

Alege nuanta potrivita si aplica. Cum alegi fondul? Mergi la magazin, gasesti unul dragut si il iei – NU. Cel mai bine, aplica un strop pe osul de la gat, acolo unde nu ai mult pigment, uita-te in oglinda si vezi daca ti se potriveste nuanta. Daca nu se potriveste, du-te si in alta parte si incearca prin aceeasi metoda. Daca ai gasit nuanta potrivita si o cumperi, ramane sa o aplici pe fata. Mai intai aplica hidratant si apoi fondul deten. Ia o picatura, incepe sa aplici de la centru spre marginea fetei, fie cu degetele, fie cu buretei.

Pielea mai inchisa la culoare – cum aplici? Daca ai pielea inchisa, trebuie sa alegi culori care se estompeaza pe ea. este recomandat sa mergi pe pudre, pentru ca ele contin minerale si iti vor deschide usor pielea. Daca nu-ti place pudra, poti folosi fond de ten lichidd sau crema. Apoi aplica o pudra translucida.

Arata natural cu fond de ten. Daca vrei ca ceilalti sa nu stie ca porti machiaj, foloseste un hidratant colorat, te va face sa arati natural.

Lasă un răspuns