Despre fanteziile sexuale ale femeilor

Categories Sex & RelatiiPosted on

Fanteziile sexuale sunt un subiect intrigant si nu doar barbatii le viseaza. Adevarul este ca femeile au si ele fanteziile lor, dar sunt limitate la trei tipuri generale. Femeile pot fi la fel de sexuale ca si barbatii, daca stiu ce buton al fanteziei sa apese.

Pentru a lucra la fanteziile femeii, e nevoie de putina munca. Mai intai, el trebuie sa stimuleze partenera, sa se concentreze pe trei tipuri specifice de fantezii: femeie cu femei, femei care domina si femeia avida de sex.

Prea adesea, cand se lucreaza cu fanteziile, barbatii includ lucrurile care ii excita pe ei, nu ceea ce excita o femeie. Din pacate, acest mod este cel mai rapid pentru a plictisi o femeie. Ea are nevoie de lucruri specifice, precum un preludiu lucrat incet inainte si dupa actul sexual. De fapt, atingerea non sexuala este chiar excitanta pentru o femeie. Cand puneti in aplicare fanteziile, el trebuie sa fie atent la anumite lucruri specifice celor 3 fantezii.

Fantezia unu: femeie cu femeie. Aceasta fantezie este impresionanta pentru femei datorita faptului ca principalele activitati tin de doua aspecte dupa care tanjesc femeile – satisfactia orala si tandrete. Cheia acestei fantezii este seductia inceata. Incepe cu imbratisari, cu alinturi, ajungand la pasiune, orgasm si se termina tot tandru si cu mangaieri.

Fantezia doi: femeia care controleaza. Tema centrala este o femeie care are puterea sa isi faca partenerul sa ejaculeze. Este femeia care seduce si controleaza, fie prin rolul de a domina, fie exhibitionist, fie prin alte roluri puternice care excita un tip. Excitarea femeii vine din faptul ca isi priveste partenerul cum isi pierde controlul cu ea.

Fantezia trei: avida de sex. Spre deosebire de primele doua tipuri, aceasta este mai barbateasca pentru ca se axeaza pe sexul in sine. Temele comune sunt: dragostea interzisa, sexul oral, orgasme multiple, sexul in public, orgii si orice actiuni aventuroase.

Asa ca, daca el vrea sa te satisfaca total, sa inceapa lent, sa continue pasional si sa termine la fel de tandru.

Lasă un răspuns