Tendințe manechiură 2015 – Ce culori se poartă în această iarnă

Categories Frumusete & ModaPosted on

tendinte manechiura_2015

Tendințele în materie de manechiură pentru toamna-iarna 2014/2015 sunt create pentru a satisface orice preferință. Fie că preferi o culoare mai naturală cum ar fi , nude, sau o culoare pasională ca roșu, tendințele pentru sezonul rece îți stau la duspoziție ca sursă de inspirație.

Unghii nud – o nuanță cu care nu poși da gres, o manichiură permanent impecabilă daca investești într-o oja nude de calitate.

tendinte manechiura_nude

Unghiile scurte, naturale sunt la fel de in voga ca si unghiile cu gel sau tehnica nail art, asa ca, urmarind tendintele modei iti vei face o impresie despre modul in care poti purta unghiile, in functie de evenimentul la care participi.

tendinte manechiura_scurt

Accentele de aur formeaza o tendinta demna de remarcat. Aceste detalii au fost intotdeauna simboluri de lux si confort, iar acum sunt in voga si in sezonul viitor.

tendinte manechiura_aurii

Dacă vrei să porți unghiile pe post de accesorii atunci optează pentru culori metalice. Nuanțe argintii, gri, albastru-metalic sau indigo în texturi translucide sau mate, sunt prescrise pentru crearea unui look chic.

tendinte manechiura_

Cea mai versatilă culoare de unghii, roșu bordeaux, este încă populară și în anul 2015, devenind o alternativă uimitoare pentru sezonul de vacanță, precum și în zilele când vă simțiți elegantă și atemporală.
tendinte manechiura_ rosuu

Lasă un răspuns