De ce au unele femei mai mult păr pe corp decat altele?

Categories Frumusete & ModaPosted on

Atât bărbații, cât și femeile au păr pe corp, dar în timp ce acesta este parrrrrrrracceptabil social pentru un om de a avea un piept păros, spate și oriunde în altă parte s-ar putea grijă să menționez, este mai puțin pentru femei de a avea părul de pe corp vizibil. Din păcate, dacă sunteți o femeie și ai parul inchis pe fata, piept, spate sau alte locuri evidente, acesta poate fi supărător și dăunător pentru încrederea de sine. Deci, de ce sunt unele femei păroase în timp ce altele nu sunt?

Parul de pe corp este afectat de nivelul de hormoni masculini din organism, prin urmare, motivul pentru care barbatii au mult mai păr pe corp decat femeile. Femeile adulte au par pe cap și în regiunile lor genitale. Acest lucru este perfect normal. Femeile au, de asemenea, par pe picioare si brate si este foarte comun pentru o femeie sa foloseasca tehnici de îndepărtare a părului în aceste zone.

Cresterea in exces a parului pe corp la femei poate fi, uneori, un simptom de o tulburare care stau la baza. Femeile cu păr pe piept, spate sau feța poate avea o cauza dezechilibru hormonal de un nivel ridicat de hormoni de sex masculin în corpul lor. Prea mult testosteron duce la o creștere anormală a părului și cel mai frecvent motiv pentru acest lucru este sindromul ovarului polichistic. Alte cauze medicale de cresterea excesiva a parului la femei includ:

– tumorile ovariene
– Boala Cushing
– rezistenta la insulina
– obezitatea

Lasă un răspuns