7 trucuri pe care nu le știai despre ingrijirea buzelor

Categories Frumusete & ModaPosted on

La fel ca ochii, buzele sunt de asemenea caracteristici importante și lipatractive ale fetei noastre. Aspectul general al buzelor poate adăuga feminitate si senzualitate si te fac să arăți sexy. Acesta este motivul pentru care aveți nevoie sa aveti grijă deosebită de buze. Pana acum nu este nimic disponibil pe piață, pentru a ascunde buzele uscate sau lipsite de viață. Balsamurile de buze, rujurile arata bine numai atunci când sunt aplicate pe buze sanatoase.

La fel cum ai avea grijă deosebită de față, picioare sau mâini, aveți nevoie să va concentrati si pe buze. Buzele sunt foarte senzoriale și extrem de sensibile la atingere. Stratul protector al pielii pe buze este foarte subțire și nu are glande sudoripare care le fac extrem de uscate. Fără grijă, vor exista fisuri pe buze, care pot fi într-adevăr dureroase și pot dezvolta, de asemenea, infectii.

1 . Bea cel putin 8 pahare de apă în fiecare zi , acest lucru face diferenț pentru buzele tale .

2 . Folosiți balsam de buze mai ales pentru a le proteja de razele soarelui , pentru a preveni pierderea de umiditate . Balsamurile de buze contin vaselina sunt cele care previn pierderea de umiditate .

3 . În timp ce te speli pe dinți , deplaseaza ușor în mișcare circulară pensula pe buzele tale pentru a indeparta celulele moarte .

4 . Mananca alimente sănătoase care conține vitaminele A , B și C.

5 . Evitati fumatul , excesul de alcool si cofeina .

6 . Evitați produsele cosmetice care sunt alergene pentru pielea ta .

7 . Buzele negre arată , de obicei, un stil de viata neglijent, în ciuda faptului de a fi binecuvântați cu o piele perfecta si fara cusur. Având buzele colorate natural de la naștere este în regulă.

Lasă un răspuns