Diferente intre crema de zi si noapte

Categories Frumusete & ModaPosted on
Pot folosi crema de noapte pentru zi? Daca v-ati intrebat vreodata, cititi cu atentie urmatorul articol. Daca iti place sa ai grija de pielea ta, trebuie sa stii ca nu toate cremele au aceleasi efecte sau produc aceleasi avantaje. Diferentele dintre ele sunt de obicei notabile. Prin urmare, vrem sa explicam diferentele dintre crema de zi si de noapte, astfel incat sa inveti cum sa le folosesti corect. Trebuie sa tineti cont de aspectele fundamentale, de baza si caracteristice ale ambelor produse cosmetice, deoarece, desi, a priori, nimic nu se intampla sa le foloseasca intr-un mod contrar, nu este in intregime benefic pentru pielea ta. Aici va oferim cheile pentru a cunoaste putin mai multe despre ambele produse si pentru a arata mereu frumos. Crema de zi

Cremele de zi sunt caracterizate in principal hranitoare si hidratante si ajuta la protejarea si calmarea pielii in timpul zilei. In general, aceste tipuri de produse cosmetice contin protectie solara si ingrediente active care ajuta la protejarea pielii noastre de razele UV. Acesta este unul dintre motivele pentru care nu este necesara utilizarea cremei de zi noaptea, deoarece nu suntem expusi la razele ultraviolete in timp ce dormim. De asemenea, in timpul zilei pielea noastra este supraexpusa unor factori externi care o pot deteriora. La fel ca soarele, poluarea, aerul sau alti agenti pot cauza daune celulelor noastre. Practic, crema de zi ne va ajuta sa ne protejam, astfel incat pielea noastra sa nu sufere in timpul zilei.

Pe de alta parte, cremele antirid - perfecte pentru a actiona impotriva imbatranirii celulare - sunt un bun cosmetic care poate fi folosit in timpul zilei. Pe langa combaterea si reducerea semnelor de imbatranire, acesta va oferi pielii tale doi factori de protectie de baza: colagenul si elastina. Crema de noapte La randul sau, crema de noapte joaca un rol fundamental in ceea ce priveste reparatia. Daca crema de zi ne protejeaza de agentii externi, crema de noapte actioneaza ca un regenerator celular , pentru a ne pastra pielea perfecta, sanatoasa si frumoasa. Cremele de noapte nu contin, de obicei, protectie solara, deoarece nu suntem expusi la razele UV. In orice caz, aceste produse au mai multe active care ajuta la regenerarea pielii, pedepsite in timpul zilei. Ar trebui sa stiti ca regenerarea celulara nu necesita lumina, deci apare intotdeauna noaptea. Exista creme speciale antirid pentru noapte. De obicei, sunt mai densi si au ingrediente mai active care vor ajuta la conferirea pielii noastre de mai multa netezime si fermitate, pentru a reduce semnele imbatranirii. Folosirea cremelor de noapte este ideala de la varsta de 40 de ani , deoarece este o varsta in care repararea si ingrijirea pielii incepe sa fie mai esentiala. Incercati sa obtineti o crema care contine aloe vera, ceai verde sau soia, pe langa nutrienti precum vitaminele C si E, care au efecte antioxidante. Crema de zi si crema de noapte Pe scurt, chiar daca arata ca acelasi produs, trebuie sa retineti ca nu au aceeasi compozitie, motiv pentru care ambele creme sunt concepute pentru a ajuta pielea noastra sa atinga obiective diferite . Crema de zi ne va proteja si hidrata, in timp ce crema de noapte va actiona ca o reparatie si regeneratoare a celulelor. Principala diferenta intre ambele creme se regaseste in protectia solara care contine ziua si nu noaptea, astfel incat utilizarea corecta a ambelor va ajuta la ingrijirea pielii noastre mult mai eficienta.

Lasă un răspuns