Colecția Vionnet Couture pentru toamna / iarna 2014-2015

Categories Frumusete & ModaPosted on

colecția Vionnet Couture pentru toamna - iarna 2014-2015_1

Experimental și creativ sunt cu siguranță cuvintele care descriu colecția Vionnet Couture pentru toamna / iarna 2014-2015, care cuprinde vibratiile cele mai memorabile și remarcabile pe care o linie de modă o poate include, de fapt, în scopul de a veni cu sugestii creative și drăguțe.

Combinând diversitatea de ansamblu a desenelor cu interpretările trendy, cum ar fi pliuri și finisare cu o varietate fermecătoare de nuanțe, designerii au venit cu alternative cu adevărat impresionante și interesante pentru cei care merg pe experimente, în același timp păstrând ceva din vibrațiile și soluțiile tradiționale.

Deci, începând cu look-uri în nuanțe de negru, ar trebui să notăm în primul rând textura ciufulită a rochiei fără bretele de deschidere cu care vine împodobită. Formele curioase ale gâtului pe care le reprezintă următorul aspect impresionant de observat aici, însoțite de modele stripy și umbra de culoare albastru închis.Aspectul următor prezintă contradicția din prima, venind cu un design cu totul alb, care acoperă umerii și jumătatea superioară a brațelor sub silueta relaxată și liberă a părții superioare, dar ceea ce este mai ales demn de remarcat aici este stratul cutat de sifon topping un alt strat în textura vrac.

Alte interpretări creative includ, de asemenea, mai multe straturi de sifon de culoare roșie, având din nou modele cutate și unele mai multe detalii pentru perfecționarea look-ului cu aspect de culoare roșie, care în afară de a avea piese plisate, include unele „găuri” imaginative, din din care puteți nota masele de straturi plisate crearea de contraste interesante de culori și forme. Alte soluții de proiectare cu pliuri includ, de asemenea, unele rochii cu lungime până la podea cu piese cremoase și negru secționate, precum și unele straturi transparente gri de texturi roz dulce.

colecția Vionnet Couture pentru toamna - iarna 2014-2015_

colecția Vionnet Couture pentru toamna - iarna 2014-2015_1

colecția Vionnet Couture pentru toamna - iarna 2014-2015_2

colecția Vionnet Couture pentru toamna - iarna 2014-2015_3

colecția Vionnet Couture pentru toamna - iarna 2014-2015_4

Lasă un răspuns