Trendul suvitelor decolorate

Categories Frumusete & ModaPosted on

Te-ai saturat de vechea ta coafura? De ce sa nu adaugi ceva colorat? Aici ne referim la suvite simple, blonde sau usor mai decolorate decat nuanta ta naturala de par. Este unul dintre modurile cele mai simple de a iti schimba lookul. Asa vei putea sa iti schimbi stilul, adaugand ceva culoare suvitelor tale. Poti sa iti faci suvite acasa sau la un salon profesional.

Inainte sa alegisa iti faci suvite, iata cateva lucruri de tinut minte. Mai intai, trebuie sa stii bine ce culoare ti se potriveste. Intreaba-ti  stilistul in legatura cu o parere. Dupa ce alegi culoare, trebuie sa te asiguri ca arata bine pentru stilul parului tau. aminteste-ti ca desi suvitele te fac sa arati bine, mult depinde de stilul de coafura sau cel putin de varsta. Alege culoarea in functie de varsta ta. Nu alege ceva prea depasit pentru varsta ta, ceva nepotrivit iti poate distruge de tot lookul.

Aminteste-ti ca suvitele sunt diferite de vopsirea parului, la general. In cazul colorarii parului, parul are o singura culoare, iar suvitele sunt doar o parte din par colorate, ele sunt vizibile si ies in evidenta mai bine decat daca te-ai vopsi total cu o culoare uniforma.

Sunt diferite tipuri de a iti face suvite. Metodele sunt vopsirea, decolorarea, folosirea staniolului etc. In cazul in care iti vopsesti suvitele cu foi de staniol, acest lucru te ajuta pentru ca suvitele se vopsesc separat de par, nu se ating intre ele si sunt pregnante. Vopsirea propriu-zisa se refera la folosirea unei pensule pe suvitele de par sau a unui pieptene special. Decolorarea se refera la deschiderea culorii naturale a parului.

Dupa decolorare, trebuie sa ai mare grija de parul tau. Iata cateva sfaturi in acest sens: foloseste un sampon special, asigura-te sa nu te samponezi chiar din prima zi dupa suvitare. De asemenea, asigura-te sa urmaresti instructiunile de utilizare si data expirarii de pe cutia de vopsea, daca te vopsesti acasa.

Lasă un răspuns