Cum sa atragi atentia unui tip, la scoala!

Categories Sex & RelatiiPosted on

Ai vazut un tip frumos foc la scoala, dar evident, el nu prea stie ca existi, nu? Atunci ce trebuie sa faci? Ce ar trebui sa incerci? Jos vei afla cateva idei prin care sa ii atragi atentia asupra ta.

Igiena personala. Acest lucru este obligatoriu, pentru ca nu vrei sa dai gres la nivelul asta. O fata trebuie sa fie ingrijita din cap pana in picioare, asa ca asigura-te ca faci dusuri regulat, iti speli mainile des, te folosesti de servetele umede, iti ingrijesti si hainele cu care te imbraci. Asa va observa ca te respecti si vei avea sanse sa fii bagata in seama de el. Pastreaza cu tine niste deodorant pentru cazuri de urgenta.

Profita de ce e in jur. Daca astepti pranzul si sunteti la o ora de spor, incepe sa ii pui intrebari despre el. Purtati o conversatie pe teme usoare, pe un ton liber, nu incepe cu lucruri prea profunde si degeaba. Asigura-te ca vorbesti  cu el in fiecare zi si atunci lucrurile se vor dezvolta de la sine.

Da-i sansa la o „vanatoare”. Nu fii evidenta in legatura cu sentimentele tale pentru el si lasa-l sa conduca el in teren. Multi tipi prefera sentimentul de urmarire, de tatonare, asa ca atinteste-ti privirile si interesul si asupra prietenilor lui, dar intr-o mai mica masura. El trebuie sa fie totusi, sigur ca el ti-a furat inima, dar poti fi si singura pe tine si independenta.

Condu lucrurile spre el. Asigura-te ca aduci lucrurile necesare pentru scoala pentru ca el s-ar putea sa mai uite acasa ce trebuia sa aduca. De exemplu, si-a uitat o trusa sau un creion, asa ca tu ai unul de rezerva, ca prin minune. Astfel, va sti pe cine sa se bazeze, iar de aici vei primi o alta ocazie de a va intersecta.

Flirteaza. In timpul scolii, poti sa flirtezi foarte mult. De exemplu, va intalniti la magazinul sau fast foodul unde mancati pranzul. Poti sa il intrebi ce crede  ca e mai gustos sau mai bun de cumparat. Gusturile…!

Lasă un răspuns