Cele mai dulci greseli se fac in dragoste

Categories Sex & RelatiiPosted on

Dragostea te face sa reactionezi in moduri stupide, adeseori. Iata cateva exemple de incurcaturi si solutiile la ele.

Iti place de un tip, dar te porti cu el de parca nu il suporti. Crezi despre el ca e cel mai dulce baiat. Il visezi, dimineata te gandesti la el, dar cand vine vorba sa vorbesti cu el, spui tot felul de lucruri care il ranesc si il faci sa creada ca nu iti pasa de el. Acum chiar te simti pierduta. Remediul: e cat se poate de normal sa reactionezi asa. Reactiile ostile fata de cineva pe care il placi sunt mecanismul de aparare pentru a nu parea vulnerabila. Daca tipul te place – si daca isi pierde vremea cu tine – si tu vorbesti altfel cu el, sigur crede ca nu are sanse la tine. asa ca gandeste-te din timp ce vrei sa ii spui, ia-ti inima in dinti si afla.

Ii scrii un SMS din „greseala”. Nu ai curaj sa ii spui ca iti place de el, dar te gandesti la un plan: ii scrii un SMS adresat altui tip, in care povestesti despre un party la care tocmai ai fost. Cand dai send, iti dai seama ce prostie ai facut. Remediul: nu esti singura care se foloseste de acest truc. Daca vrei insa ca tipul sa fie al tau, solutia este sa vorbesti cu el. Nu are sens sa te joci cu el, pentru ca tot va afla adevarul si te va crede o mincinoasa. Daca spune ceva de mesaj, spune-i ca ai vrut sa ii atragi atentia – va vedea partea draguta a gestului.

Tia placut de el dar acum, cand si el te place, ai impresia ca nu te mai intereseaza. Nici nu mai stii de cand il placi, iti batea inima mereu cand treceai pe langa el, iar acum, cand ai aflat ca si el te place, crezi ca nu mai simti nimic pentru el. Remediul: stii despre emotiile si adrenalina unei vanatori. Cand aveai impresia ca el nu te observa, exista un farmec anume. Acum cand stii ceva concret, te-a apucat panica si teama. De fapt, lucrurile stau cel mai bine: il placi, te place, vorbiti. Poate incepe o mare iubire.

Lasă un răspuns