Ce ii place la tine mai mult, corpul sau mintea?

Categories Sex & RelatiiPosted on

Nu va cunoasteti foarte bine. La un party, prietenii iti fac cunostinta cu un tip foarte dragut, care iti zambeste si nu te slabeste din priviri. La plecare, iti sopteste ca s-a indragostit de tine. Ce trebuie sa intelegi: e atras fizic de tine. E clar ca nu primele cuvinte adresate cand ati facut cunostinta l-au dat pe spate. Vrea putina distractie cu o fata draguta si la moda, pe care sa o si afiseze altora.

Daca ar fi dupa el, ati sta tot timpul in pat. Vrei sa iesi la plimbare sau la film cu el, dar nu are chef. Si-ar petrece timpul liber cu tine in pat. E obsedata, incat daca ar fi sa plecati intr-o excursie la munte e pentru ca vrea sa faceti dragoste toata noaptea in cabana. Ce trebuie sa intelegi: hobbyurile lui sunt sexul si explorarea corpului tau. E clar ca te place mai mult fizic, dar cine stie, in timp? Important e sa nu suferi, daca e doar o relatie strict sexuala.

Te implica in tot ceea ce face. Te ajuta sa descoperi o gramada de lucruri noi, iti vorbeste despre orice, te invita la concerte boeme, nu in cluburi. Ce trebuie sa intelegi: ca te vede o tipa inteligenta. E cu tine pentru ca simte ca sunteti pe aceeasi lungime de unda si pentru ca stie ca iti pasa de ideile lui. Si pentru ca ai personalitate si umor.

Te indeamna sa te imbraci senzual. Iti spune ca nu te pui in valoare asa cum ar trebui. Adora bluzele mulate, dar tu iti doresti sa porti ceva mai lejer, nu doar haine sexy. Ce trebuie sa intelegi: e un tip exigent care crede ca pe langa faptul ca esti simpatica, poti fi si un pic mai sexy ca sa fii perfecta. Daca nu e multumit de cum te imbraci, inseamna ca l-ai cucerit cu ce ai in cap. Face el un pic pe nebunul, dar nu te ingrijora, te place asa cum esti.

Ii place sa discute. Nu de putine ori stati si discutati pe diverse teme, iar la sfarsit iti spune „E prima oara cand port o discutie atat de interesanta cu o fata”. E cam misogin, dar. Ce trebuie sa intelegi: te considera mult mai incitanta decat pe altele. Si daca un macho iti spune asa ceva, inseamna ca e serios.

Lasă un răspuns