10 semne ca cineva este cu adevarat sufletul tau pereche

Categories Sex & RelatiiPosted on

Examinam cu atentie toate produsele si serviciile prezentate pe mindbodygreen folosind sistemul nostru. Selectiile noastre nu sunt niciodata influentate de comisioanele castigate din linkurile noastre.

Cu totii vrem sa ne simtim vazuti, intelesi si iubiti si, prin urmare, ideea de a gasi un „suflet pereche” se simte cu siguranta ademenitoare – dar sunt sufletele pereche cu adevarat reale? Si de unde stii cand l-ai cunoscut pe al tau?

Fie ca crezi ca l-ai gasit pe acela sau vrei sa cunosti semnele la care trebuie sa fii atent din timp, iata cum sa stii daca cineva este sufletul tau pereche, potrivit expertilor spirituali.

Ce este un suflet pereche?

Un suflet pereche, pur si simplu, este definit ca „o persoana ideala pentru o alta persoana ca prieten apropiat sau partener romantic” – si asta este literalmente conform Dictionarului Oxford. Te poti gandi la sufletele pereche ca la oameni taiati din aceeasi panza energetica ca si tine.

Dupa cum a explicat anterior psihoterapeutul Babita Spinelli pentru mindbodygreen, „Un suflet pereche inseamna o conexiune amoroasa, dar si o conexiune cu cineva care te accepta si te cunoaste”.

„Suflet pereche” este adesea folosit pentru a descrie o legatura puternica intre doi oameni care pot fi parteneri romantici, adauga ea, dar nu este intotdeauna cazul.

De fapt, in comunitatile spirituale, se spune ca exista multe tipuri diferite de suflete pereche, inclusiv urmatoarele:

Consultati ghidul nostru complet pentru diferitele tipuri de suflete pereche pentru mai multe detalii despre ce inseamna fiecare conexiune.

Sunt adevarati sufletele pereche?

Intrebarea daca sufletele pereche sunt reale depinde de daca sufletele sunt reale, ceea ce este, desigur, dezbatut. Dar chiar daca nu crezi in ideea de a avea un suflet, nu se poate nega ca exista unii oameni cu care „dai clic” la un nivel mai profund decat altii. Si acel nivel mai profund, poate, este nivelul sufletului.

Dupa cum spune psihoterapeutul Annette Nunez, MS, Ph.D., mindbodygreen, ea nu numai ca crede ca sufletele pereche sunt reali, dar, in plus, ca poti avea mai mult de unul. Dupa cum explica ea, sufletele pereche sunt oricine cu care aveti o conexiune energetica profunda. S-ar putea sa fi recunoscut instantaneu ca aceasta persoana ti se parea familiara intr-un fel si chiar daca nu ramaneti in viata celuilalt pentru totdeauna (ceea ce este cu totul posibil), relatia este inca imbogatita datorita puterii conexiunii pe care ati impartasit-o. .

Si din nou, sufletele pereche nu sunt intotdeauna romantice, asa ca nu uitati de cei mai apropiati prieteni sau chiar de animalele de companie. Potrivit lui Nunez, nu este rar sa ai mai mult de un suflet pereche sau sa fie o multime de oameni diferiti in viata ta.

In acest articol, vom discuta despre credintele populare despre sufletele pereche in cadrul comunitatilor spirituale, pe baza conversatiilor noastre cu diversi experti in acest domeniu.

De unde stii daca cineva este sufletul tau pereche?

Ai simtit o conexiune instantanee.

Cand intalnesti un suflet pereche, spune Nunez, va exista o conexiune instantanee, ca si cum il cunosti deja, chiar daca tocmai te-ai cunoscut. „Pur si simplu simti ca ai cunoscut acea persoana pentru totdeauna – este sa ai acea conexiune profunda in care pur si simplu recunosti acel suflet”, explica ea.

Va „recunoasteti” sufletele celuilalt.

Si vorbind despre recunoastere, acesta este un alt semn spiritual revelator al intalnirii cu sufletul tau pereche, aparent dincolo de explicatie. Potrivit intuitivului profesionist Tanya Carroll Richardson, atunci cand doua suflete au impartasit o viata (sau vieti) anterioare semnificative impreuna, vor fi atrase in mod inexplicabil unul de celalalt in aceasta viata.

In acest caz, ea spune: „Ceea ce simt oamenii este energia acumulata de-a lungul altor vieti impreuna – si o recunoastere a sufletului”, adaugand ca poti simti recunoasterea sufletului cu orice tip de suflet pereche.

Dragostea voastra unul pentru altul este neconditionata.

„Iubirea neconditionata” poate ridica niste semnale rosii atunci cand vorbim de relatii toxice si de posibilitate sau repetare a modelelor de relatie negative, dar in cazul sufletelor pereche, este un cadou frumos pe care doi oameni il pot oferi unul altuia.

In primul rand, adevaratii suflete pereche nu vor avea genul de toxicitate care sa faca indoielnica dragostea neconditionata. Mai degraba, spune Nunez, este o iubire unul pentru celalalt care exista dincolo de limitele timpului, distantei sau circumstantelor. „Exista un nivel mai profund de rabdare si intelegere, in care accepti si nu incerci sa schimbi acel partener”, spune ea, adaugand ca iti vei accepta sufletul pereche pentru cine este si ceea ce aduc in relatie. (Si, vei putea sa-i dai drumul cu dragoste daca este nevoie.)

Contactul vizual este intens.

Conexiunile sufletelor pereche se pot simti destul de viscerale, mai ales in cazuri romantice. In primul rand, spune Nunez, contactul vizual intre sufletele pereche va fi intens si chiar psihic. Aproape ca o conexiune telepatica, poti schimba o privire de cunostinta cu sufletul tau pereche si vor fi pe aceeasi pagina. Pur si simplu va uitati unul in ochii celuilalt poate simti ca va uitati in vastitatea intregii existente, simtind in acelasi timp pacea si siguranta conexiunii adevarate.

Va simtiti atrasi fizic unul de celalalt.

Aceasta include contactul vizual, dar dincolo de doar ochi, sufletele pereche se vor simti adesea atrasi fizic unul de celalalt, aproape ca niste magneti. Potrivit lui Richardson, chimia sexuala dintre sufletele pereche romantice este de obicei „in afara topurilor” si, dupa cum adauga Nunez, s-ar putea sa simtiti alte senzatii corporale in jurul lor, cum ar fi caldura si dragostea clocotind in intestine sau inima, un sentiment general de confort si usurinta sau impartasirea energiei empatice (alias de acordare).

Conexiunea se simte empatica.

Indiferent daca experimentati empatie fizic sau cognitiv, sufletele pereche tind sa fie pe aceeasi lungime de unda. Potrivit lui Nunez, atunci cand ai o conexiune sufleteasca cu cineva, empatia dintre voi doi este mult mai puternica decat ceea ce puteti experimenta cu ceilalti. S-ar putea sa va terminati propozitiile unul celuilalt, sa stiti ce gandeste cealalta persoana sau sa simtiti literalmente ceea ce simte intr-un moment dat.

Va ajutati unul pe altul sa creasca.

Cele mai bune relatii ne imping sa crestem in moduri pe care nu ne-am imaginat niciodata posibile inainte de a fi in viata noastra, iar acest lucru este valabil si pentru sufletele pereche. „Sunt acolo pentru a-ti da o lectie, asa ca daca ai o conexiune sufleteasca cu un partener sau un prieten intr-un moment, care este concluzia ta din acea relatie sufleteasca?” Nunez explica, adaugand ca cei care te incurajeaza si te invata lucruri in aceasta viata sunt probabil acolo pentru scopul mai mare al sufletului tau.

Va sustineti unul pe celalalt.

Sufletele noastre pereche sunt cele mai mari majorete ale noastre, asa ca daca cineva din viata ta este mereu in coltul tau, exista sanse mari sa fie un suflet pereche al tau. Richardson se refera la ei drept „acodati spirituali”, adaugand ca cei care par destinati sa fie in calea voastra sunt deseori exact asta – destinati – „astfel incat amandoi, la randul lor, va puteti oferi reciproc dragoste si incurajare atunci cand este nevoie pentru a continua sa mergeti mai departe. odiseea pamanteasca”.

Va declansati unul pe celalalt suficient .

Daca ai crezut ca relatiile dintre suflete pereche ar fi 100% usoare, gandeste-te din nou. La urma urmei, cresterea si transformarea nu au fost niciodata usoare si, prin urmare, sufletele noastre pereche pot fi de fapt unele dintre cele mai mari declansatoare din viata noastra. Potrivit terapeutului de cuplu Shelly Bullard, MFT, „A evolua personal inseamna a creste prin lucrurile care ne provoaca cel mai mult. Sufletele noastre tanjesc sa faca acest lucru, [iar] sufletele noastre pereche sunt oamenii care ne ofera oportunitatea de a face acest lucru prin declansand problemele noastre, astfel incat sa putem deveni constienti de ele si sa cream o realitate diferita.”

Ceea ce o face o conexiune de suflet pereche, in acest caz, spune ea, este faptul ca suntem capabili sa trecem dincolo de problemele care se declanseaza in relatie, alegand in schimb dragostea.

Au aparut intr-un mod sincronic.

Nu in ultimul rand, ai incredere in timpul divin. Potrivit lui Bullard, Nunez si Richardson, avem tendinta de a atrage suflete pereche atunci cand avem cea mai mare nevoie de ei, adica atunci cand avem o lectie de invatat. „Cand vine vorba de atractie, [sufletul] stie un lucru sau doua. Te va potrivi chiar cu oamenii cu care ar trebui sa fii si face asta prin atractie”, explica Bullard.