Celine Dion asteapta gemeni la varsta de 42 de ani

Categories MondenPosted on

Celine Dion asteapta gemeni la varsta de 42 de ani


Cu totii o stim pe cea a carei voci a rasunat in filmul Titanic cu My Heart Will Go On. Vocea ei calda ne-a incantat de-a lungul timpului cu diverse melodii sonore, iar acum Celine Dion lucreaza la un nou album in limbile engeza si franceza.

Cantareata canadiana planuia sa revina la Las Vegas cu un spectacol bazat pe filme clasice romantice incepand cu luna martie a anului 2011, dar vom afla pe parcurs daca va putea inecepe acest proiect, deoarece, Celine Dion, in varsta de 42 de ani, este insarcinata in 14 saptamani. Sotul ei, Rene Angelil, in varsta de 68 de ani, a anuntat vestea abia duminica publicatiei People Magazine, iar Celine a confirmat celor de la Acces Hollywood.

Cei doi parteneri sunt foarte entuziasmati, pentru ca de ceva vreme isi doreau sa ii ofere un fratior sau o surioara baiatului lor in varsta de 9 ani, dar copilul se lasa asteptat. Acum au un motiv dublu de bucurie, pentru ca diva este insarcinata cu gemeni. Inca nu se stie ce sex au copiii, dar acest lucru il vor afla luna viitoare.

Celine nu a facut un secret ca vrea sa devina mamica pentru a doua oara, inca din 2001, cand l-a adus pe lume pe fiul ei Rene-Charles. De atunci si-a mai dorit copii, de aceea a facut diverse tratamente in vitro, dar abia acum a reusit sa ramana insarcinata tot cu ajutorul unui tratament de fertilizare in vitro. Dupa 6 astfel de tratamente si o sarcina pierduta in 2009, cantareata canadiana a declarat ca s-a simtit ca si cum a fost insarcinata un an de-a lungul. A fost o perioada grea, dar acum are mari motive de bucurie si spera sa poata duce la bun sfarsit aceasta sarcina, iar copiii sa fie sanatosi.

Visul ei cel mare este sa isi mareasca familia si sa fie o mama buna, ceea ce se pare ca i se indeplineste.

Lasă un răspuns