Sneakersi pentru femei 2014 – Tendințe sneakersii pentru primăvara 2014

Categories Frumusete & ModaPosted on

sneakers femei 2

Nu numai hainele ușoare , dar , de asemenea, cele de sport sunt alegeri populare pentru femei. În acest nou sezon , ele sunt încă relevante și mai ales sneakersii pentru femei. Prin urmare , designerii aleg, de asemenea, această tendință pentru un nou sezon de modă pentru primăvara/vara 2014. O serie de modele au fost prezentate cu pantofi luminoși și confortabili, pot fi combinate cu orice haine.

sneakers femei7

Mai nou , modele diferite, cu înălțimi variate, cum ar fi platformele devin din ce în ce mi populare. Cu elemente structurale relevante,adidașii pentru femei deven mai frecvente în noul sezon.

Materialele sunt, de asemenea, importante și afectează pozitiv aceste modele , cum ar fi piele , piele de căprioară, nubuc , translucid , textile reale , perforate , sau materiale cu plastic sau luciu metalic de diferite nuanțe.

sneakers femei

În mod tradițional , culorile alb și negru sunt comune pentru aceste modele , potrivite pentru cele mai multe modele de pantofi sport de pe podium. În plus , alte culori sunt , de asemenea, populare , de exemplu , roșu aprins , roz , toate nuanțele de contrast albastru și două – ton și un design multicolor sunt folosite în mod obișnuit.

sneakers femei6

Printurile, de asemenea, sunt populare în cele mai multe modele, ele devin la modă pentru colecție. Cu toate acestea, ele nu sunt selecții regulate. Există o mulțime de detalii de printuri alese ca imprimeuri florale și ornamente, grafice abstracte și diverse modele geometrice .

Acești adidași sunt realizați din materiale diferite, au o formă unică și culori atractive. Este atât de ușor pentru femei pentru a alege acele modele care se potrivesc aceastei colecții în noul sezon.

sneakers femei 4

Lasă un răspuns