Tendințe în materie de curele pentru primăvara/vara 2014

Categories Frumusete & ModaPosted on

6

Pe lângă haine, accesoriile sunt importante pentru a crea o combinație interesantă. Prin urmare, curelele devin o parte necesară pentru îmbrăcămintea pentru femei în noul sezon. Designerii arată tendințele în materie de centuri pentru femei în primăvara/vara 2014 ca o opțiune pentru femei – un accesoriu concret pentru noul sezon.

Spre deosebire de factorul competitiv, curelele late și corsetul sunt mai frecvente și ar putea fi de multe ori vazute în noul sezon. Ele cuprind un decor luminos, cu piese și elemente de volum masiv și soluții de arhitectură. Curele late, cu decor luminos și o soluții arhitecturale masive de Alexis Mabille , Gianfranco Ferre , Lanvin , Balmain , Dolce & Gabbana , Emilio Pucci

tendinte curele8

O curea la modă pentru a accentua atât talia cât și șoldurile sunt relevante în acest sezon. Toate acestea sunt concepute ca niste curele trapezoidale, inclusiv modele duble, o varietate de soluții originale pe linia taliei și șold, și modele cu o cataramă în diagonalp. Carolina Herrera , Ann Demeulemeester , Alexander McQueen , Emporio Armani, Donna Karan.

tendinte curele2

Pe lângă alte centuri unice enumerate în această colecție sunt curelele de lățime medie, design modern și simplu, modele în formă dreptunghiulară. Cele mai multe dintre ele sunt modele la modă potrivite pentru orice îmbrăcăminte, pentru orice formă de la talie la șolduri. Ele pot fi ajustate, în timp ce capătul liber al benzii se suprapunere pentru a crea un masiv ” arc „. Curele de lățime medie , formă dreptunghiulară simplu si design rece de la Betsey Johnson , Jil Sander , Victoria Beckham , Michael Kors , Gianfranco Ferre , Aquilano.

tendinte curele3

Atât de multe tipuri și stiluri de curele pot fi găsite în această colecție de la tradiționale la neobișnuite. În special , designerii combină o curea subțire, cu o bandă din diferite materiale sau cordon în jurul taliei sau solduri. ichael Kors , Fendi , Isabel Marant , Isabel Marant , Giambattista Valli , Rag & Bone.

tendinte curele5

Curele nu mai sunt o parte necesară. Ele devin și mai importante, datorită caracteristicii lor speciale. Deci, în sezonul viitor , curelele pentru femei pentru primăvara/vara 2014 vor fi atât de esențiale pentru femei. Cu diverse modele și materiale , precum și culori variate în fiecare model , cu siguranță, femeile pot fi fericite cu alegerea lor.

tendinte curele09

Lasă un răspuns