Beneficiile pentru sănătate ale lămâilor verzi

Categories Dieta & FitnessPosted on

limee

Beneficiile pentru sănătate ale lămâilor verzi includ pierderea în greutate, îngrijirea pielii, îmbunătățirea digestiei , scutirea de la constipație , îngrijirea ochilor , hemoroizi , ulcer peptic , tulburări respiratorii , gută, gume , tulburari urinare , etc.

Primul fruct care îmi vine în minte în ceea ce privește utilizările medicinale este lămâia verde. Acest citric acru poate face ceea ce multe medicamente avansate nu pot. Lămâia verde, care poartă denumirea științifică citrus aurantifolia, a fost folosită de secole în tratarea diferitelor afecțiuni.

Lămâia verde este consumată în întreaga lume sub formă de șerbet , băuturi , cocktailuri răcoritoare , murături , gemuri , jeleuri , snacks-uri , bomboane , zahar fiert și la gatit. Uleiul extras din coajă sau pielea este utilizată pe scară largă în băuturi , uleiuri de corp , produse cosmetice , uleiuri de păr , paste de dinți, toaletă și înfrumusețare, dezinfectanți , apă de gură , deodorante și alte produse nenumărate.

Lime este foarte bine-cunoscută ca un leac pentru scorbut, boala care este cauzată de o deficiență de vitamina-C. Acesta este caracterizată prin infecții frecvente care apar ca simptome de răceală, buzele crăpate și colțurile buzelor, ulcere pe limba și în gură. Din moment ce cauza acesteia este o deficiență de vitamina C, remediul ei este nimeni altul decât lime care este plină de aceasta aceasta vitamina esențială.

Sucul de lămâie și uleiurile sale naturale sunt foarte benefice pentru piele atunci când sunt consumate pe cale orală sau aplicate extern. Acesta reîntinerește pielea, o păstrează strălucitoare, îl protejează de infecții și reduce mirosul corpului, datorită prezenței unei cantități mare de vitamina C și flavonoide. Atunci când este aplicată extern pe piele, acizi îndepărtează celulele moarte, îndepărtează mătreața, erupțiile cutanate și vânătăile.

Lasă un răspuns