Tendințe în materie de pantofi pentru primăvara – vara 2014

Categories Frumusete & ModaPosted on

9

Salutând un nou sezon de modă, moda de vară pentru femei în materie de pantofi este ca o opțiune fierbinte, cu o mulțime de modele de pantofi în diferite forme , materiale , culori și imprimeuri. Un detaliu unic ar putea fi cele mai recente tendințe și preferate de cele mai multe dintre femeile care preferă modele izbitoare și neobișnuite sau, în cel puțin pantofi cu un stil distinct , care sfidează interpretarea.

Una dintre principalele tendințe ale colecțiilor de designer, în formă originală cu tocuri grafice de top și pantofi este , de asemenea, un subiect pe care designerii de modă se concentrează. Rame dreptunghiulare metalice , tocuri – bile și , diverse elemente în forme geometrice clare, pot fi decorate ca modelele de top și toc sunt detalii populare și prezentate foarte mult în acest sezon.

tendinte pantofi 2014 b Materialele, de asemenea, sunt un factor important dacă acestea sunt la modă sau nu. Pentru pantofii pentru modă de primăvara – vara 2014, designerii au ales o mulțime de tipuri de materiale, cum ar fi netede, lăcuite și din piele de reptilă, nubuc , piele de căprioară și catifelate. În special, materialele din piele de căprioară, țesute sau translucide : plastic , ochiuride plasă , dantelă sunt alegeri populare.

tendinte pantofi 2014 -

Modelele în culori diverse, cum ar fi metalice, pot fi tendințele majore din acest sezon de modă, cu o serie de culori precum negru, alb, piersică, albastru, roz, roșu aprins, galben, teal, violet și celadon. Mai mult decât atât, o combinație de mai multe culori în pantofi este, de asemenea, tendință de fierbinte.

tendinte pantofi 2014 0

Modele elegante și sensibile, cu siguranță, sunt o alegere excelentă pentru orice femeie, în acest nou sezon, în orice ocazie. Vă mulțumim pentru culori și materiale variate, pantofi pentru femei pentru primăvara vara 2014.

tendinte pantofi 2014 2

Lasă un răspuns