7 moduri în care să rămâi motivată atunci când ești la regim

Categories Dieta & FitnessPosted on

Multiple Views of a Dieting Woman

Motivația, este un proces important care funcționează în spatele planurilor de pierdere în greutate. Fără motivare oamenii nu reușesc să slăbească.

Succesul de a pierde căteva kilograme depinde de nivelul de motivare. Mai jos, sunt cele mai bune sfaturi  motivaționale pentru pierderea în greutate. În primul rând, cel mai bun sfat este de a face o listă cu toate beneficiile pe care le veți obține după ce pierdeți în greutate. Stil de viață sănătos, haine strâmte , blugi preferați etc.

Poate doriți să vă bucurați de înot într-un costum pe care îl purtați doar cu o siletă subțire. Citiți aceste beneficii zi de zi pentru a rămâne motivat.

Nu alegeți un plan de dietă care este împotriva placerilor dumneavoastră . Nu este nevoie să începeți o dietă bogată în fibre, dacă nu vreți să mănâncați. Dietele sărace în carbohidrați funcționează cel mai bine . Urmați dieta doar atunci când simțiți că o puteți urma. Căutați acele planuri care vă fac plăcere să le mâncați.

Găsiți un prieten sau un grup să se alăture forumurilor online care vă mențin pe drumul cel bun de a pierde în greutate. Spuneți-le obiectivele, victoriile pe le-ați realizat . Ei vă vor ține motivați atunci când încercați să renunțați.

Ar trebui să stabiliți un plan de a mânca mâncarea preferată o dată într-o săptămână sau de două ori pe lună. Acest lucru vă va ține pe drumul cel bun în restul zilei, privarea va fi controlată.

Oferiți-vă recompense. După fiecare succes realizați o nouă tunsoare sau cumpărați haine noi.

Nu renuntați niciodată, chiar dacă ați pierdut rutina planului de dietă sau exerciții. Acest lucru nu va afecta eforturile globale. Ridicați-vă și începeți din nou planul de pierdere în greutate.

Lasă un răspuns