Soluții pentru îndepărtarea cicatricilor provocate de acnee

Categories Frumusete & ModaPosted on

remedii cicatrici acnee

Acneea este o afecțiune frecventă a pielii care poate fi destul de enervantă. Acneea poate fi tratată cu medicație adecvată și îngrijire corespunzătoare a pielii. Cu toate acestea, acneea lasă în urmă semne și cicatrici care pot ruina frumusețea pielii tale. Nu se pot elimina aceste cicatrici cu creme disponibile pe piață! Unii oameni optează pentru îndepărtarea cicatricilor cu laser, în scopul de a scăpa de aceste cicatrici. Din fericire, există anumite remedii naturale care vă pot ajuta să scăpați de cicatricile cauzate de acnee, fără efecte secundare.

Mai jos, sunt enumerate câteva acasă căi de atac care pot elimina cicatricile faciale. Cu toate acestea, ar trebui să aveți răbdare să urmați acești pași pentru un anumit număr de zile, în scopul de a obține rezultatele dorite.1. Iluminați cicatricile

Aplicarea de ulei de măsline poate reduce cicatricile. După aplicarea de ulei de măsline expuneți fața abur de lumină. Acest lucru curăță porii și ușurează cicatricile.

2. Lemn de santal

Aplicarea unei paste de lemn de santal vă poate ajuta la ușurarea de cicatricilor. Se amestecă praf de lemn de santal cu apă de trandafiri sau lapte. Aplicați-o pe cicatrici și lăsați să stea timp de 1 oră înainte de clătirea cu apă rece.

3. Migdale

Se înmoaie migdale în lapte sau apă timp de 12 ore. Îndepărtați coaja si pisați mărunt. Se adaugă puțină apă la această pastă și apoi aplicați pe cicatrici.

4. Construirea de noi celule ale pielii

După spălare, trebuie să se aplice ceva care poate ajuta pielea în producerea de noi celule. Sucul de lămâie este bogat în vitamina C, și , prin urmare, îl puteți folosi pentru acest scop. Se înmoaie un tampon de vată în suc proaspat de lămâie și se aplică ușor pe față. Lăsați pielea să absoarbă tot sucul. Acest lucru ar ajuta pielea să se reînnoiască și ar îmbunătăți , de asemenea, tenul și tonul pielii tale .

5 . Suc de lămâie

Consumul de suc de lămâie de trei ori pe zi timp de două săptămâni poate reduce cicatricile.

6 . Bicarbonat de sodiu

Spălarea pielii cu bicarbonat de sodiu vă poate ajuta în reducerea cicatricilor. Amestecați bicarbonat de sodiu cu apă și frecați pe față pentru 1 până la 2 minute. Spălați cu apă caldă. Urmați acest procedeu în mod regulat.

7 . Semințe de ridiche

Faceți o pastă din semințe de ridiche și aplicați în mod regulat . Acest lucru ajută la reducerea cicatricilor.

8 . Cartofi

Cartofii vă pot ajuta în reducerea cicatricilor. Acesta conține sulf și potasiu . Pisați cartofii cruzi și aplicați sucul pe zona afectată.

9 . Creme sau geluri

Aveți posibilitatea să eliminați cicatricile faciale prin anumite proceduri , cum ar fi laser sau dermabraziune. Puteți opta de asemenea pentru anumite creme sau geluri pentru îndepărtarea cicatricilor care pot ușura în mod eficient cicatricile și semnele negre pe piele.

Lasă un răspuns