Cum să scapi de punctele negre acasă

Categories Frumusete & ModaPosted on

puncte negre remedii

Nimic nu-ți poate strica starea de spirit mai repede decât un punct negru sau pată pe un chip curat în prealabil! Urmați aceste sfaturi și veți fi pe cale să aveți o pielie curată – repede!

Nu știți cum să scăpați de punctele negre, în special în zona nasului? Nu vă faceți griji, pentru că nu sunteți singuri. De fapt, este sigur că fiecare persoană care a trăit vreodată, și care va trăi vreodată a experimentat cu un punct negru apărut pe nasul lui sau al ei.

Există mai multe tratamente pentru a elimina punctele negre de pe nas . Trebuie să rămânem la regulile fundamentale care sunt o procedura foarte importantă. Puteți afla unele dintre cele mai eficiente tehnici pentru a elimina punctele negre de pe nas.

Trebuie să puneți fața într-un vas umplut cu apă fierbinte. Puteți acoperi , de asemenea, fața cu un prosop înmuiat în apă caldă . Ar trebui să încercați să stați cât mai mult posibil în abur. Trebuie să faci această tehnică confortabil, fără nici o ezitare sau frustrare .

Ar trebui să se încălziți pielea în mod constant . Acest lucru va face porii să se extindă și elimină punctele negre mai ușor. Puteți face un duș cald . Aceasta este unul dintre cele mai bune moduri de a ști cum să scăpați de punctele negre de pe nas.

Puteți scăpa de punctele negre de pe nas cu ajutorul căilor de atac acasă care sunt excelente și minunate. Există mai multe căi de atac pe care le puteți urma pentru a vindeca punctele negre de pe nas. Puteți urmări unele dintre acasă căi de atac menționate mai jos.

Aveți posibilitatea să utilizați curcuma care tratează punctele negre . Puteți să adăuga două linguri de suc ​​de mentă cu curcumă pulbere să o aplicași pe zonele afectate. Trebuie să permiteți pentru un timp să se usuce și apoi spălați cu apa calduță.

Ar trebui să bateți un albuș de ou. Trebuie să vă asigurați că gălbenușul nu se amestecă cu albușul. Puteți aplica albușul, pe față cu degetele. Acest lucru ar trebui să ia aproximativ o jumătate de oră. Ar trebui să-l păstrați pentru minim de 10-15 de minute.

Puteți include lămâie în rutina de dietă, dacă vreți să scăpați de punctele negre de pe nas. Lămaia conține vitamine și substanțe nutritive necesare pentru pielea ta. Trebuie să amestecați suc de lămâie cu iaurt, miere și sare. Puteți folosi lămâ proaspătă amestecată cu lapte pentru a elimina punctele negre. Aveți posibilitatea să urmați acest remediu pentru minim de douăsprezece zile.

Lasă un răspuns