3 beneficii ale roșiilor asupra tenului

Categories Frumusete & ModaPosted on

rosii masti

Roșia este una dintre legumele care sunt foarte populare în Indonezia. În spatele gustului pe care îl știți, roșiile au o serie de beneficii uimitoare pentru frumusețea feței.

Aparent , există multe probleme de pe fața ta, care pot fi depășite prin utilizarea roșiilor. Acest lucru se datorează conținutului ridicat de licopen , un antioxidant natural , care servește ca un ecran solar. Această substanță lucrează din interiorul corpului și devine un agent anti – îmbătrânire ( prevenirea îmbătrânirii prematură ) . Consumul regulat de roșii poate preveni , de asemenea, radicalii liberi și face pielea mai curată.

Dacă doriți o frumusețe mai naturală , nu trebuie să plătiți scump pentru a merge la un salon pentru a face un tratament. Tot ce trebuie să faci este de a obține o mare de beneficii din roșii pentru pielea feței.

1 . Protecție solară
Roșiile pot fi folosite ca o protecție solară naturală pentru a preveni arsurile pielii. Servesc nu numai ca o protecție solară naturală , în cazul în care pielea se inflamează din cauza arsurilor solare , puteți adăuga , de asemenea, un pic de iaurt în tomatele care au fost zdrobite și apoi stropiți pe partea inflamată.

2 . Luminează piele și te scapă de punctele negre
Roșiile dacă sunt combinate cu mască avocado poate fi o terapie bună pentru piele. De asemenea, roșiile sunt cunoscute ca un material care poate fi utilizat pentru a elimina punctele negre prin eliminarea uleiului pe piele. Avocado poate fi folosit ca un hidratant natural și antibacterian . Ambele aceste ingrediente combinate vsunt foarte bune pentru piele.

3. Remediu pentru tenul gras
Pentru a scăpa de tenul gras este foarte ușor. Ia suc de roșii proaspăt apoi se strecoară juicenya . Adauga un pic de suc ​​de castravete în sucul de roșii , apoi frecați cu un tampon de bumbac pe întreaga suprafață a feței. Lasă timp de 20-30 de minute .

Lasă un răspuns