Dișciplinează părul cret cu ajutorul sucului de aloe vera

Categories Frumusete & ModaPosted on

aloeSuculenta planta aloe vera este considerata ca fiind o planta miraculoasa, datorită beneficiilor sale de sănătate uimitoare și proprietăți lor de de vindecare.

Probleme ale parului, cum ar fi căderea excesivă a părului, a părului uscat și deteriorat sunt destul de comune in aceste zile, din cauza nivelului ridicat de poluare, precum și de nutriția proastă. Sucul de aloe vera, cu proprietățile sale de hidratare excelente, poate servi ca un balsam natural pentru a hidrata profund firele de păr. Deci, dacă se luptă cu părul creț uscat, deteriorat și inimaginabil, apoi suc de aloe vera este răspunsul.

Puteți folosi suc de aloe vera în loc de balsam regulat pentru a face parul matasos, moale și neted. Acesta funcționează ca un excelent balsam pentru păr uscat și deteriorat.

Știm cu toții că aloe vera este un hidratant excelent pentru piele, dar funcționează la fel de bine pe par. Mai ales pentru cei cu parul uscat, tratamentul cu aloe vera poate ajuta la a da stralucire si textura moale care face părul creț usor de gestionat.

Acest efect hidratant asupra părului funcționează chiar mai bine atunci când este utilizat în combinație cu alte ingrediente. De exemplu, puteți face o pasta cu 2 linguri de ulei de nucă de cocos, 4 linguri de gel de aloe vera și 3 linguri de caș.

Se lasa acest amestec pe parul tau pentru aproximativ o jumătate de oră. Sau, ai putea culege câteva flori de hibiscus si se amesteca într-o jumatate de cana de gel de aloe vera și o linguriță de ulei de măsline.

Lasă un răspuns