Cum să regulezi menstruația neregulată

Categories Dieta & FitnessPosted on

ciclu neregulat

Menstruația este cunoscută ca ciclul uterin . Acesta este un proces natural care are loc în fiecare lună, în viața femeilor . Practic ciclu menstrual înseamnă o descărcare de sânge din vagin timp de două până la șapte zile . În aceste zile de menstruație corpul femeii suferă o serie de modificări hormonale .

Ciclu de menstruație poate fi dureros sau neregulat . Probleme menstruale neregulate sau perioadele cresc problemele de sarcină și femeile pot suferi de cancer uterin , boala ovarelor polichistice , sindromul ovarelor și boala inflamatorie pelvina , etc .

În funcție de yoga expert este cel mai bun tratament pentru a rezolva problemele menstruale sau perioade neregulate în mod natural . Practica regulată a yoga oferă scutire de la dureri in timpul zilelor de menstruație .

Yoga este un exercitiu complet eficient de minte, trup si suflet . Yoga oferă o serie de beneficii mentale , fizice și emoționale . Studiile spun că practicarea yoga regulat ajută la vindecarea problemelor de ciclu menstrual în termen de câteva zile . În urma yoga și Pranayama oferă antrenament organism complet , care este important pentru a îmbunătăți funcția de organe de reproducere și de întărire a mușchilor abdominali .

Reducerea tesutului adipos din organism prin dietă și exercitii fizice.

Fără medicamente anti – inflamatorii ( AINS )deoarece interzic creșterea prostaciclinei . Prostaciclina accelerează agregarea plachetara , precum și declanșează coagularea sângelui . Această acțiune ar putea reduce circulatia sângelui . AINS ar putea fi utilizată în jurul primele cinci zile ale perioadei menstruale . Disconfortul sistemului digestiv este un fel de efect nedorit AINS .

Pilulele contraceptive orale ( COCPs ) sunt utile pentru sângerare în cazul menstruației extreme . Ele constau din ambele estrogen și progesteron , de asemenea . Efecte negative comune sunt senzație de rău , câștig considerabil în greutatea corporală , durere la nivelul sânilor precum și pete .

Alternative la medicamente sunt , de obicei, plante naturale , de exemplu Astralagus , bumbac coaja rădăcină , cretisoara , bayberries , Dong Quai . Rozmarin și , de asemenea, coaja hais Negre a numi doar câteva .

Înainte de ovulație , ia ¼ la cel puțin o lingurita ( două la patru mililitru ) de crețișoară sau extract de rozmarin .

După ovulație , ia o ¼ a cel puțin o linguriță ( 2 până la 4 ml ) de extract Astralagus 3 zile xa .

De-a lungul perioadei menstruale , luați ¼ o linguriță (una două uncii ) de Bayberry extrage 3 zile xa . Extract de coaja haw negru , extract Cranesbill sau extract de trifoi roșu poate fi , de asemenea, opțiuni alternative de mare de extract Bayberry .

Extract Quai dong , pot fi consumate prin ciclul – să ia o jumătate de la 2 lingurițe pe zi .

Terapia normală pentru perioade neregulate oferă practic nici efecte secundare incomode și este , de asemenea, puternică, dacă este pusă în aplicare în mod corespunzător . Produsele pe bază de plante pot furniza reducerea simptomelor si , de asemenea, să aibă grijă de cauza perioadei neregulate.

Lasă un răspuns