Care sunt beneficiile consumului de apă caldă cu miere și lămâie

Categories Dieta & FitnessPosted on

lemon-honey

Lămâia și mierea, ambele conțin proprietăți antibacteriene , antioxidante care stimulează sistemul imunitar . Combinația de apă cu lamaie cu miere este eficientă în reducerea greutății foarte repede .

Adaugă jumătate de suc de lamaie și 2 linguri de miere într-un pahar cu apă caldă . Bea dimineața pe stomacul gol și pe timp de noapte înainte de a merge la culcare .

Beneficii  oentru sănătate ale apei calde cu lămâie și miere

Mierea este complet lipsită grăsimi si lămâia este scăzută în calorii . Combinația de miere și lămâie topește depozitele de grăsime din organism . Băută dimineața și seara, este eficace în programul de pierdere în greutate .

Având obiceiul de a bea un amestec de apă cu lamaie și miere ajută la stimularea sistemului imunitar . Vindecă raceala si gripa .

Vindecă tusea , bronșită si astm. Lămâia și mierea sunt antibacteriene , antioxidante și proprietăți anti- fungice . Sucul de lamaie cu miere acționează ca un sirop de tuse . Vindecă durerile în gât , astm , bronșită și infecții bacteriene în sistemul respirator in mod natural .

Piele stralucitoare. Lămâia și mierea, ambele sunt antioxidanți . Combinația de lamaie si miere este foarte eficient ă pentru o piele strălucitoare . Aplicați pachetul pe față ( aceeași cantitate de miere și suc de lamaie ), pe față pentru 20 de minute și se spală cu apă rece . Acesta va tonifia pielea și o va păstra suplă și strălucitoare . Datorită proprietăților antioxidante întârzie apariția ridurilor .

Vindecarea rănilor. Mierea și lămâia sunt surse bune antibacteriene , anti- fungice cu proprietăți antiseptice . Vindecă infecții minore și răni . Cunoscută pentru vindecarea rănilor .

Vindecă probleme digestive. Combinație de miere lămâie acționează ca un tonic digestiv . Vindecă indigestia și constipația natural . Sucul de lămâie ajută la restabilirea nivelului pH-ului din organism . Purifica sângele și îmbunătățește funcția ficatului si oferă substanțe nutritive , cum ar fi vitamina C , riboflavina și vitamina B. Apa de lamaie caldă cu miere dimineața și seara înainte de a merge la culcare îmbunătățește funcția de digestie și vindeca tulburările de stomac .

Lasă un răspuns