Ce să mâncăm și ce să nu mâncăm când suntem la menstruație

Categories Dieta & FitnessPosted on

period_pain

Este acel moment al lunii , în care ești obosită , iritabilă și balonată . Deși ai alege mai degrabă pentru o pungă de chips-uri de cartofi , alimentația proastă va înrăutăți simptomele. Afla ce alimente pot face ciclul lunar mai ușor de gestionat și urmează aceste sfaturi simple și avertizări .

Nu mânca carbohidrați

” Fructele, legumele și alimentele integrale sunt prietenii tăi mereu , dar mai ales în timpul menstruației . Fructele pot ajuta la atenuarea poftei de zahăr „, explică consultantul de sănătate și de fitness Tari Rose . Încercați să adăugați caise , portocale , prune , pere , castraveți , anghinare , porumb si morcovi dietei tale.

Nu bea cofeina

Eliminarea cofeinei poate ajuta la reducerea balonîrii și calmează un stomac iritabil. ” Cofeina poate crește acidul din stomac. Daca doriti un gust bogat , înlocuitor de cafea , încercați un ceai indian.

Mâncați alimente bogate in calciu

În funcție de consilierul de sănătate holistică și certificate nutritionist Latham Thomas , femeile au nevoie de cel putin 1.200 de mg de calciu in fiecare zi . ” Unele surse bune de calciu includ varza , varza , broccoli si iaurt .”

Nu mânca prea multă sare

Deși sarea este esențială pentru o sănătate bună , balonarea și retenția de apă poate apărea dacă exagerați. În conformitate cu Iserloh , nutritioniștii recomandă o dieta cu 2.300 miligrame / zi, sau aproximativ o linguriță . ” Cel mai bun mod de a controla consumul de sare este de a evita alimentele procesate și rapide , multe dintre care conțin trei sau patru ori sarea pe care ar trebui să o aveți într-o singură masă . ”

Nu sari peste apă

Acest lucru nu se poate simți intuitiv ,dar consumul de apă va ajuta la retenția de apă de eliberare a corpului și de a atenua balonarea. „Corpul tău reține apă , pentru că se teme de a nu suficientă . Deci , dacă îi dai ceea ce are nevoie ( mai multă apă ) va elibera apa. ”

Mănâncă alimente bogate în magneziu

” Alimentele bogate în magneziu , cum ar fi fasole , tofu și alune sunt gândite pentru a reduce balonarea în menstruației la femei „.

Lasă un răspuns