Cum sa mananci sanatos, dar ieftin

Categories Dieta & FitnessPosted on

Nutriționiștii susțin că regula de 3 Ps este esențială dacă doriți să învățați cum să mâncati aaaaaaaaaaaasănătos cu un buget strans . Planificarea joacă un rol important atunci când vine vorba de o alimentație sănătoasă pe un buget . În fiecare săptămână, ar trebui să stabilesti o sumă de bani pentru mese si gustari sanatoase .

Continua prin a face o lista de cumparaturi si apoi verifica acele magazine care oferă reduceri la diferite produse . În plus , puteți cere chiar dacă magazinul alimentar oferă carduri de loialitate , cum le puteți folosi pentru a cumpăra produsele preferate la prețuri mai mici .

Ar trebui să știi că produsele alimentare neprelucrate sunt de obicei mai ieftine și au o valoare nutritivă mai mare decât cele prelucrate . Având în vedere acest lucru , va fi mai ușor să mănânce sănătos , dar ieftin . În considerare cumpărarea de proteine ​​( de exemplu, piept de pui , branza de vaci sau iaurt simplu ) si carbohidrati ( cum ar fi paste , cartofi, orez sau banane ) , alimente bune care va mențin sănătoși și plini de energie .

Ar trebui să iei în considerare , de asemenea, cumpararea de fructe și legume congelate , așa cum acestea sunt , de asemenea, alimente bune pe un buget . Achiziționarea lor în această formă va ajuta economisi bani și timp . Ei sunt , de obicei, jumătate din prețul celor proaspete.

Alimentele dense in calorii sunt , de asemenea, o opțiune bună atunci când vine vorba de o alimentație sănătoasă ieftina. Ar trebui să ia în considerare achiziționarea de paste , cartofi sau lapte .

Mâncarea gatita la domiciliu vă va ajuta , de asemenea, dacă vreti să mâncati sănătos cu un buget strans . Puteți încerca să substituiti carnea cu mazăre sau fasole sau pur și simplu sa mancati o salata sanatoasa . Mai mult decât atât , vă încurajați să fiti creativi și să încercati rețete noi .

Lasă un răspuns