Cele mai compatibile zodii

Categories DiversePosted on

Saptamana aceasta vom analiza care sunt cele mai compatibile semne pentru fiecare dintre zodiile in raport cu dragostea, cele mai asemanatoare, cele care formeaza cele mai bune cupluri sau au cel mai mic risc de conflicte . Nu exista niciun tip de pereche care sa poata fi considerata cea mai buna dintre toate, dar vom vedea care sunt cuplurile care pot iesi mai bine si pot ramane impreuna atunci cand flacara erotica se stinge incet. Pentru mai multe informatii si compatibilitati viziteaza fuzzy.

Berbec

In teorie, semnul sau complementar este considerat a fi Balanta, iar atunci cand exista elemente de afinitate secundare, aceasta imperechere poate fi foarte pozitiva. Totusi, nu exista nicio indoiala ca semnele cu care are cea mai mare si profunda afinitate ar fi cele care apartin aceluiasi element de foc, adica Leul si Sagetatorul. De asemenea, in unele cazuri, Berbecul cu Berbecul poate forma o uniune magnifica daca exista si alte elemente secundare de afinitate, pentru ca altfel se vor ciocni unul de celalalt si se vor respinge unul pe celalalt.

Taurul

Complementarul acestui semn este Scorpionul, teoretic asta inseamna ca s-ar potrivi ca o manusa intre ei, dar asta se intampla doar atunci cand exista si alte elemente secundare de afinitate simultan. Dar daca cautam un cuplu prin asemanare atunci va trebui sa te alaturi celor nascuti in propriul tau element: pamant, in special Capricorn si Fecioara. In unele cazuri, si ori de cate ori exista afinitati secundare, unirea cu un alt Taur poate fi ideala deoarece acestia au o viziune similara asupra vietii.

Gemeni

Acest semn il are drept complement natural pe Sagetator, care este, teoretic, cel cu care ar putea fi cel mai bine inteles in viata intima; dar asa va fi doar daca exista si alte elemente de afinitate secundare. In timp ce cei mai asemanatori cu el si cu care va forma si un cuplu excelent, sunt Balanta, Varsatorul si uneori si Gemenii insusi, cu care va avea cea mai mare afinitate dintre toate sau se vor respinge ca doi magneti in acelasi timp. pol, totul depinde de existenta altor elemente de afinitate secundare.

Cancer

Teoretic, Capricornul este complementul Racului si poate cel mai potrivit pentru a forma un cuplu, dar numai daca exista si alte elemente secundare de afinitate. Desi in realitate afinitatea cu cei nascuti in elementul apa va fi mult mai mare: Scorpionul, Pestii si Racul insusi, deoarece sunt cei mai asemanatori cu el. Mai ales cand exista si alte elemente secundare de afinitate, nimeni nu poate intelege lumea interioara complicata a Racului mai bine decat un alt Rac, adesea cel mai apropiat potrivire.

Leu

Conform teoriei, Varsatorul ar fi semnul complementar al regalului Leu, poate cel mai bun cuplu atata timp cat exista si alte elemente secundare de afinitate. Dar vom realiza o unire mai asemanatoare atunci cand va uni semnele aceluiasi element de foc: Berbec, Sagetator si chiar insusi Leul, desi punerea a doi lei impreuna in aceeasi cusca poate da rezultate imprevizibile. Probabil ca Leul va forma un cuplu mai bun cu Berbecul sau Sagetatorul, cu care va putea avea o complementaritate mai mare, cu Leul existand riscul de ciocnire.

Fecioara

Astrologia ne spune ca complementul Fecioarei este Pestii, dar ne confruntam cu doua zodii care nu sunt doar opuse, ci si foarte problematice pentru a atinge fericirea; va functiona numai daca exista multe alte elemente secundare de afinitate si armonie. Poate ca uniunea cu propriile semne de pamant este mai indicata: Capricornul, Taurul sau Fecioara insusi, desi aici vom gasi multe virtuti si elemente in comun alaturi de multe defecte si limitari care sunt si ele comune. Armonios si cu Scorpionul.

Balanta

Acest semn este considerat unul dintre cele mai bune sau mai usoare pentru convietuire; complementul sau teoretic este Berbecul, dar pentru o astfel de unire trebuie sa existe elemente secundare importante de afinitate. Teoretic, unirea lor cu semnele aceluiasi element (Gemeni, Varsator sau Balanta in sine) va fi mai buna, cu care au mult mai multa afinitate, sunt si destul de atrasi de Sagetator. Intr-adevar, o unire cu o alta Balanta poate fi cea mai buna, atata timp cat exista si alte elemente secundare de armonie.

Scorpionul

Scorpionul vulcanic si pasionat are Taurul ca semn complementar, dar pentru ca acest cuplu sa functioneze bine este important sa existe si alte elemente secundare de afinitate. Are o afinitate sufleteasca mult mai mare cu Racul sau Pestii, din acelasi element de apa, poate cei mai buni parteneri ai sai. Cu un alt Scorpion, relatia ar putea fi extrem de furtunoasa, daca horoscoapele lor reciproce nu arata o mare armonie. Cu Fecioara se pot completa bine, desi fundalul lor este foarte diferit.

Sagetator

Sagetatorul pozitiv si extrovertit este complementar Gemenilor, dar acest cuplu va functiona doar atunci cand exista si alte elemente secundare de afinitate, deoarece in adancul sunt foarte diferite. Cei mai asemanatori cu el sunt cei din acelasi element foc, Berbecul, Leul si, de asemenea, Sagetatorul. Daca exista elemente secundare de afinitate, se poate stabili o mare armonie cu propriul tau semn Sagetator, deoarece au acelasi mod de a fi si de a vedea viata. De asemenea, se inteleg destul de bine cu Balanta si Varsatorul.

Capricornul

Astrologia considera Racul complementarul acestui semn, dar va exista o armonie buna doar atunci cand exista multe alte elemente secundare de afinitate, deoarece acestea sunt foarte diferite. Mult mai asemanatoare si mai inrudite sunt cele ale propriului sau element pamant, Taur si Fecioara, chiar si Capricorn insusi, care ar fi cu adevarat cel care il poate intelege cel mai bine. Daca exista si alte elemente secundare de afinitate, unirea cu unul dintre aceste trei semne va fi, fara indoiala, cea mai recomandata. De asemenea, se intelege bine cu Scorpionul.

Acvariu

In teorie, complementarul acestui semn este Leul, este vorba despre doua personalitati care merg pe cai opuse dar care sunt de fapt asemanatoare, poate functiona bine daca exista elemente secundare de afinitate. Are o asemanare mult mai mare cu cele ale aceluiasi element aer, Gemeni, Balanta si chiar Varsatorul insusi, care poate fi cel mai bun cuplu daca se gasesc alte elemente de afinitate secundare; In realitate, doar intre ei se pot intelege si pot cunoaste galeriile secrete ale inimii lor.

Peste

Traditia leaga cea mai spirituala dintre toate semnele cu Fecioara, cele mai in asteptare dintre lucrurile materiale si lumesti; poate functiona bine dar pentru asta va trebui sa existe multi alti copii de afinitate. Afinitate si apropiere mult mai mare pe care le are cu cele ale propriului element apa, Rac si Scorpion; mai ales cu Racul, care poate fi unul dintre cele mai bune cupluri, poate cel mai bun. De asemenea, se vor intelege bine cu Taurul, deoarece se ofera unul altuia ceea ce ii lipseste celuilalt. Bun si cu Scorpionul.