Ce trebuie sa stii pentru a alege tinutele cele mai potrivite pentru tine

Categories DiversePosted on

A merge la cumpărături de haine poate fi dificil și confuz. Uneori te îndrepți către un magazin universal cu o idee în minte, dar odată ajuns acolo nu ai idee de unde să începi. Există atât de multe stiluri, croieli, dimensiuni, culori și mărci diferite încât s-ar putea să vă simțiți copleșiți. Având o idee despre ceea ce arată bine pe tine, vei face alegerea hainelor bune mult mai ușoară.

Îmbrăcăminte pentru tipul de corp

Decideți ce caracteristici doriți să subliniați. Puteți folosi ținute pentru a face anumite parti ale corpului dvs. să pară mai mari, mai mici, mai evidente sau mai puțin vizibile. Hainele cu linii verticale vor face, de obicei, partea corpului pe care sunt purtate să arate mai subțire. Între timp, dungile orizontale vor face deseori spațiul să pară mai larg. Modelele strălucitoare, care ies in evidenta, vor atrage atenția asupra locului în care sunt purtate, așa că, dacă doriți să vă subliniați bustul, o cămașă cu modele precum cele de pe www.fashionsales.ro, reprezinta o alegere bună. 

Piesele întunecate și solide vă pot sublinia anumite zone ale corpului, mai ales atunci când sunt combinate cu modele luminoase. Îmbrăcămintea cu croiala structurată poate fi folosită pentru a sublinia și a da formă oricărei părți a corpului. Pantalonii plisați pot face picioarele să pară mai groase. Fustele A-line sunt excelente pentru a adăuga curbe și pentru a vă face jumătatea inferioară să arate mai largă. Fustele drepte sunt, de asemenea excelente pentru femeile voluptoase. Fustele conice au efectul opus; purtați-le atunci când încercați să vă scoateți în evidență corpul inferior.

Cunoaște-ți foarte bine mărimile

Indiferent de articolele vestimentare pe care le cumparati, este bine să țineți cont de proporțiile exacte. Folosiți o măsurătoare și scrieți masurile exacte. Iată măsurătorile pe care ar trebui să le luați:

·       Circumferința capului pentru dimensionarea pălăriilor.

·       Braț superior pentru mâneci.

·       Gâtul, care este mai important în îmbrăcămintea bărbaților.

·       Cea mai largă sau cea mai plină parte a pieptului sau bustului.

·       Talia.

·       Șolduri pentru îmbrăcăminte pentru femei.

Asigurați-vă că îmbrăcămintea se potrivește. Potrivirea excelenta este cea mai importantă parte a alegerii hainelor bune. În general, o îmbrăcăminte care se potrivește bine, dar care are un stil neplăcut, va arăta mai bine decât o piesă cu o potrivire slabă într-un stil menit să vă flateze forma corpului. Îmbrăcămintea care se potrivește trebuie să fie confortabilă și să nu vă împiedice mișcările în timp ce aratati minunat.

Dacă intenționați să pierdeți în greutate, nu cumpărați haine în care credeți că vă veți încadra în câteva luni. În schimb, rețineți achizițiile majore până după ce faceți modificări majore. Cumpărați îmbrăcăminte care vă ajuta sa aratati minunat acum. Dacă o îmbrăcăminte nu se potrivește acum, dar crezi că va arăta grozav odată ce vei intra în formă pentru vară, atunci nu este o idee bună să-l cumperi. Cu siguranta nu vrei să pierzi bani pe haine pe care s-ar putea să nu le porți niciodată. Probeaza mai multe tipuri de articole vestimentare pana ce vei descoperi acele piese care ti se potrivesc perfect. Nu trebuie neaparat sa fie ceva la moda ci ceva care sa iti vina tie bine si care sa te faca sa te simti super bine in pielea ta.