Semne ca un barbat din zodia Pesti te place

Categories DiversePosted on

Pestii sunt un astfel de „semn de apa” incat este reprezentat de doi pestisori care inoata in directia opusa. Unii cred ca aceasta reprezinta atentia distrasa a Pestilor intre realitate si fantezie. Nu stiu despre asta, dar pot sa va spun ca barbatul Pesti este un personaj! 

Barbatii Pesti nu sunt la fel de intepatori ca alte zodii, dar pot fi greu de citit uneori. Daca iti place un tip Pesti (sau crezi ca un prieten s-ar putea sa te placa), atunci ai face bine sa-i analizezi comportamentul pentru a vedea daca este indragostit de tine.

Inainte de a analiza comportamentul Pestilor, totusi, cel mai bine este sa intelegeti tipul lui de personalitate. Pestii sunt de obicei un partener dulce si iubitor si nu au nicio retinere in a arata dragoste femeii potrivite. Pe de alta parte, pentru ca este pe jumatate blocat in „fantezie”, are tendinta de a trai in interiorul unei bule. Acest lucru il mentine in siguranta impreuna cu intuitia lui pentru a evita problemele.

Dar ceea ce este important de retinut este ca aceasta este „bula” pe care si-o creeaza el insusi. Nu vrea sa fie inchis de altcineva. Ii place foarte mult hobby-urile, arta si propriile sale interese. Are multa sensibilitate si dragoste pentru tine si uneori putin pentru ceilalti oameni - alti oameni din afara bulei, ca sa spunem asa. Din fire, el este si un visator si totusi nu este ambitios, deoarece de multe ori Pestii se vor zgudui, nestiind exact ce isi doreste.

Acum ca intelegi abordarea Pestilor fata de viata, haideti sa luam in considerare cateva semne ca el este in interes de tine.

Iti vorbeste mult.  

Pestii pot fi absorbiti de ei, asa ca daca vorbeste mult cu tine, probabil ca gandeste foarte bine despre tine. Daca Pestii nu-i plac pe cineva, il va ignora sau ii va respinge definitiv. Sincer, nu este genul de persoana pe care sa conduca pe cineva. Desigur, doar faptul ca vorbeste cu tine nu inseamna ca te zdrobeste. Sa luam in considerare alte semne.

Devine putin agitat cand esti prin preajma.

Mai mult decat alte semne, Pestii se inroseaza, devin nervosi si chicotesc atunci cand indragostitul lor este in apropiere. Din moment ce el este tipul care viseaza cu ochii cu ochii, aparitia brusca a ta in „lumea reala” poate fi tulburatoare. Va incerca sa se compuna, dar va parea tocilar, timid sau poate lipsit de cuvinte. Si nu, evident ca Pestii nu sunt genul de tip care sa-ti spuna ce simte. Prea multe de pierdut! Deci…

Impartaseste multe cu tine.

Pestii sunt o persoana destul de privata, asa ca atunci cand Pestii iti impartasesc informatii aparent irelevante despre arta, hobby-urile, filmele, alegerile muzicale sau cartile preferate, incearca sa-i arunci o privire asupra personalitatii sale. Un semnal clar de la Pesti ar fi sa se ofere sa impartaseasca aceste activitati cu tine, desi daca nu ajunge sa te intrebe, poti incerca sa oferi voluntar ideea. De exemplu, „Deoarece amandurora ne plac filmele ___, vreti sa mergem ceva timp?” Acest lucru i-ar putea scoate pe Pesti din rutina lui, deoarece are adesea nevoie de inspiratie.

Pestii se uita la tine mai des, odata ce sunt interesati.

Domnul Pesti este genul romantic, care viseaza cu ochii deschisi, asa ca nu fi surprins daca il surprinzi uitandu-se la tine. El este acel tip de tip care vrea sa „se uite in sufletul tau” si sa fantezeze despre cum esti. Amintiti-va doar ca acest lucru spune multe despre natura subtila a Pestilor. Vorbeste mai mult cu limbajul corpului si impartaseste hobby-uri decat marturisindu-si pur si simplu sentimentele. Fiti foarte atenti la ceea ce spun Pestii cu corpul sau, nu doar cuvintele din gura.

Pestii isi fac timp pentru tine.

Pestii nu numai ca vor gasi timp sa vorbeasca cu tine, dar si el va fi alaturi de tine atunci cand ai cea mai mare nevoie de el. Va fi mereu dispus sa te asculte DACA te place. Trebuie sa vorbesti mult, pentru ca Pestii sunt putin prea timizi sa recunoasca ceea ce simte si vor spera ca „simti” ceea ce crede despre tine. S-ar putea chiar sa astepte ca tu sa faci prima miscare SAU sa arati un interes non-platonic fata de el inainte sa te invite sa iesi.

Pestii vor fi loiali pe termen lung.

Interesul sustinut este semnificativ pentru un Pesti, mai ales avand in vedere ca nu tinde sa se grabeasca intr-un angajament. S-ar putea sa fie flirt, dar ideea lui de a flirta este de obicei modalitatea politicoasa si sigura de a flirta, niciodata sa minta sau sa sugereze ca lucrurile sunt mai profunde decat sunt. Iesirea din bula lui este o mare problema, asa ca nu fi surprins daca isi face timp sa te cunoasca. Poate ca nu vrea sa te duca in pat sau, daca o face, poate ca nu vrea sa se casatoreasca imediat dupa. El te va face sa astepti, dar va ramane consecvent in atentia pe care ti-o acorda.

Pestii sunt surprinzator de independenti, desi admira calitatile de lider in tine. Nu vrea sa fie impins sau inchis, dar se va misca in ritmul sau. De asemenea, retineti ca Pestii sunt misteriosi si greu de citit uneori, nu numai din cauza ezitarii sale de a se angaja, ci si din cauza naturii sale de gluma si a modului foarte subtil de a trata oamenii. S-ar putea sa nu stii niciodata ca un Pesti te place pana nu explorezi pe deplin o prietenie cu el. Este un om care se pierde adesea in propriile fantezii, dar cand este in realitate, iubeste profund si loial.

In concluzie, daca admiri cu adevarat Pestii, atunci planuieste o curte pe termen lung. Iubeste-l in ciuda ezitarii sale de a fi deschis si gata sa se angajeze. Poate ca acesta este un test de la Pesti care vrea sa stie ca il iubesti si ca sunt dispusi sa astepte pana cand isi poate parasi bula si isi construieste o viata in jurul tau. In cele din urma, atentia sa iubitoare va merita, deoarece este un barbat care iubeste profund, cu un devotament aproape de fantezie fata de tine, visul sau, pe care l-a realizat in sfarsit.