Costumul de baie pentru barbati. Cum il alegi

Categories DiversePosted on

Nu doar femeile intampina probleme in alegerea costumului de baie, ci si barbatii. Ei bine, pentru a face o alegere buna, trebuie luate in considerare anumite detalii. Iata ce trebuie sa stii atunci cand cumperi un costum de baie pentru barbati.

Stiluri moderne

Costumele de baie contemporane de pe FOX Fashion pot servi atât funcțiilor decorative, cât și funcțiilor practice. Costumele de baie sunt de obicei clasificate in felul urmator:

• Bermudele sunt cele mai comune costume de baie pentru bărbați. Ele arată asemănător cu pantalonii scurți purtați ca îmbrăcăminte pe uscat, dar sunt confecționați din materiale ușoare, cu uscare rapidă (de obicei nylon sau poliester) și au o căptușeală mai strânsă în interior pentru o sustinere foarte buna a zonei intime. Exista si unele versiunile mai lungi care trec dincolo de genunchi.

• Slipurile de baie sunt adesea numite „speedos”, o marcă comercială care a fost populară de mulți ani. Sunt costume de baie strâmte, care îmbrățișează corpul, în formă de V care dezvăluie coapsele. Slipurile de înot recreative prezintă de obicei o căptușeală interioară. Aceste costume de baie nu mai sunt in prezent la fel de populare precum erau in trecut.

• Pantaloni scurți tăiați pătrat sunt un stil care acoperă purtătorul de la talie până la coapsa superioară. Deschiderile picioarelor sunt tăiate drept peste coapsă pentru un aspect boxy, care este puțin mai puțin revelator decât slipurile de baie unghiulare.

• Jammers-urile sunt costume de culoare lungă până la genunchi, utilizate de înotătorii competitivi și de alți participanți la sporturi nautice pentru a reduce rezistența. Seamănă cu pantaloni scurți pentru biciclete, dar fără picioare.

• Costumele de baie din neoprene sunt special concepute pentru scufundări prelungite, de obicei în contextul snorkelingului, scufundărilor sau pentru alte sporturi pe apa sau sub apa.Totodata, acestea sunt utilizate si de către participanții la sporturi nautice, cum ar fi surferii și paddleboarderii. Cele mai multe sunt realizate dintr-o țesătură care reflectă UV cu rating UPF.

• Cămășile de baie sunt o versiune exclusiv pentru partea superioară a corpului de protecție împotriva erupțiilor cutanate și câștigă popularitate ca opțiune de protecție solară și de surf pentru innotatorii obișnuiți.

• Tanga sunt mici slipuri concepute pentru a expune fesele. Multe culturi folosesc în mod tradițional costume de baie în stil tanga pentru bărbați, cum ar fi fundoshi-ul japonez, dar în cultura contemporană occidentală, tanga-urile sunt comercializate în principal pentru femei. Cu toate acestea, bărbații le pot purta.

Toate stilurile de mai sus pot avea aproape orice culoare sau model imaginabil, cu condiția ca cineva să fie dispus să poarte ceva fara sa conteze ce spune lumea. Culorile și modelele tradiționale pentru bărbați includ albastru marin solid, dungi albastre și albe și imprimeuri în stil floral sau hawaian. Pe esquire.ro ai mai multe informatii despre cum sa alegi cel mai potrivit costum de baie barbatesc pentru tine.

Câțiva pași cheie pentru alegerea costumului de baie barbatesc potrivit

Cunoaște-ți nevoile active

Cât de intense vor fi activitățile tale în costum de baie?

Un costum de baie pentru o piscină de hotel din când în când nu are multe cerințe tehnice. Ceva în care să faci surfing ore întregi este o altă chestiune.

Gândiți-vă la următoarele când cântăriți opțiunile costumului de baie:

• Cât de mult vei înota efectiv?

• De câtă protecție solară aveți nevoie?