5 remedii simple de a scăpa de un herpes rapid

Categories Dieta & FitnessPosted on

herpes remedii

De ani de zile , oamenii suferă de herpes, fără a cunoaște în mod direct  cauza lui, dar un lucru e clar, vor ca acesta să dispară într-o clipă. Acum , există diferite tratamente pentru leziuni herpetice care funcționează și unele care nu funcționează . Cele mai multe herpesuri, de obicei, se mențin de la 7-10 zile , fără tratament, dar,  majoritatea oamenilor sunt conștienți că lăsate netratate pot avea consecințe catastrofale și izolate.

Cu toate acestea , există modalități clare de a scăpa de afecțiunile hepatice, pentru a dispărea o dată pentru totdeauna.

1 . Ulei de portocale

Acum , cei mai mulți oameni spun , de obicei, că punerea de citrice pe piele poate provoca o erupție cutanată și, eventual, ruperea pielii lor. Cu toate acestea , majoritatea oamenilor știu , de asemenea, că a absorbi vitamina C este ideal atunci când o persoană are o inflamație sau un herpes. Din moment ce vitamina C duce la vindecarea tuturor bolilor, și face o persoană să se simtă mai bine , acest ulei poate fi pus pe piele pentru a ucide complet inflamația , precum și virusul care a provocat totul.

2. Gheață

Această substanță apoasă este un coagulant natural pentru a vindeca durerea și vânătăile , precum și oprirea completă a umflăturii, este una dintre cele mai comune remedii pentru a scăpa de un herpes. Utilizarea de gheață nu poate fi mai ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să luați o cârpă, în general și să puneți cel puțin 4 cuburi de gheață în ea și se aplică pe inflamație . În câteva minute , se va opri umflarea și va elimina durerea. Faceți acest lucru de cel puțin de două ori pe zi .

3. Alcool

Alcoolul poate fi folosit pentru a pune capăt leziunilor herpetice. Scăpați de herpes prin turnarea de alcool într-un pahar , să ia o dischetă de bumbac și se înmoaie în paharul de alcool , apoi se pune alcoolul pe herpes. Deoarece alcoolul abilități de curățare a virusurilor , el va ucide herpesul aproape instantaneu .

4. Ulei de menta

Acum , există alte uleiuri care pot face fața să se simtă cu 10 ani mai tânără și chiar șterge acneea , dar acest ulei spoate face o inflamație să dispară de pe fața unei persoane fără nici un punct de întoarcere . Uleiul de mentă nu este doar bogat în proprietăți antivirale , ci este făcut din mentol , care , în sine, este o plantă de vindecare , ceea ce fac ca un virus simplu să eficient și în general în condiții de siguranță . O persoană poate pur și simplu să aplice doar un pic de ulei de mentă pe un prosop de hârtie , apoi se aplică pe herpes de 3 ori pe zi.

5. Usturoi

Acest remediu este de obicei folosit pentru a vindeca o varietate de boli și de a opri efectele altor condiții , cum ar fi arsuri la stomac , usturoiul are mari proprietati antivirale pe care oamenii le pot utiliza pentru a obține ajutor pentru a vindeca un herpes . Taie usturoi în cuișoare mici , puneți pe herpes , acesta ar trebui să se diminueze , apoi să dispară complet .

Lasă un răspuns