5 remedii naturale pentru a alunga crampele menstruale

Categories Dieta & FitnessPosted on

dureri menstruale remedii

Crampele menstruale sunt adesea o condiție evidentă a femeilor în timpul perioadei lor lunare. Un hormon numit prostaglandină este cunoscut a provoca inflamații și crampe. Acest hormon determină, de asemenea, contracțiile musculare uterine, care la rândul lor cauzează crampe menstruale.

Cu toate acestea, aici sunt o serie de căi de atac eficiente pentru crampele menstruale care pot reduce inflamațiile și calma durerea în timpul ciclului menstrual.Pătrunjel

Patrunjelul este o plantă grozavă care are numeroase beneficii pentru sănătate . Este un vindecător uimitor al crampelor menstruale . Cel mai important, consumul regulat de suc de patrunjel reglementează perioadele lunare și crește menstruația. Puteți lua pătrunjel în mai multe moduri , cum ar fi suc , patrunjel tocat ca amestec de salate și ca aroma a alimentelor.

Miere si ghimbir

Mierea și ghimbirul sunt unele dintre cele mai bune acasă căi de atac pentru crampele menstruale. După cum știm , mierea are o serie de beneficii pe bază de plante pentru diverse probleme de sănătate. Puteți lua apă clocotită cu ghimbir, sau extract de ghimbir cu 3 lingurițe de miere. Aportul zilnic de ( 3X recomandat ) reduce crampele menstruale instantaneu .

Ceai din plante

Orice fel de lichide calde sunt mari vindecători ai crampelor menstruale . Am mai multe rețete pe bază de plante pentru tine . Printre acestea aș sugera ceai de ghimbir , miere , lamaie pentru tine . Acest ceai de plante funcționează uimitor pentru a calma crampele menstruale atât de repede! Încercați de două ori pe zi, în timpul ciclului menstrual .

Scorțișoară

Scorțișoara este un excelent remediu naturist pentru crampele menstruale , deoarece are proprietăți anti – inflamatorii și antispastice , care poatt ușura simptomele crampelor menstruale . Scorțișoara poate fi luată cu ceai sau mic dejun .

Mentă

Menta este un alt remediu la îndemână acasă pentru crampele menstruale . Ea are puterea de a vindeca instant crampele menstruale . Există diverse moduri de a lua menta . Puteți lua bomboane mentolate ca mix de salată sau ceai . Ia menta de cel puțin de două ori pe zi, pentru a obține rezultate mai bune .

Lasă un răspuns