Scapă de mătreață cu 4 remedii ieftine și eficiente

Categories Frumusete & ModaPosted on

remedii matreata

Mătreața este o problemă foarte jenantă, care duce la căderea prematură a părului, infecții la nivelul scalpului și alte probleme ale părului . Remediile naturiste pentru mătreața vă pot ajuta a alunga mătreța și a recăpata strălucirea și sănătatea părului.

Remedii naturiste pentru mătreață!Ouă și apă

Se ia două albușuri de ou la care se adaugă 3 linguri de apă . Umeziți părul folosind un pic de apă . Apoi, se aplică amestecul pe scalp și se lasă timp de 30 minute . Ulterior , se spală bine cu apă călduță . Repetați acest remediu de două ori într-o săptămână pentru a alunga mătreața.

Suc de lămâie și oțet

Oțetul cu suc de lămâie este una dintre cele mai eficiente căi de atac pentru mătreață . Aveți nevoie de oțet alb și suc de lămâie proaspăt stors pentru a pregăti acest remediu . În primul rând , să ia 2 lingurițe de oțet alb și apoi se adaugă suc de lămaie, 2 lingurițe . Aplicați amestecul pe rădăcinile firului de păr .

Aloe Vera

Aloe Vera este o plantă naturală uimitoare , care este folosită în multe afecțiuni, inclusiv mătreața . Pentru a face acest remediu aveți nevoie de o plantă de aloe din care să fie extras gelul . Apoi aplicați pe părul umed gelul de aloe vera . Aplicați pielea capului cu ajutorul degetelor . Lăsați statul pentru câteva minute înainte de a șamponna părul.

Ulei de nucă de cocos

Uleiul de nucă de cocos este foarte ieftin , disponibil și unul dintre cele mai eficiente căi de atac mătreață . Părul tău plânge mereu după uleiul de nucă de cocos , deoarece uleiul furnizează nutrienții necesari pentru păr . Prin urmare, ia jumatate de cană de ulei de nucă de cocos natural și lasă la cuptor timp de 2 minute. Apoi, aplică uleiul fierbinte pe scalpul uscat cu ajutorul degetelor . Este recomandat să se aplice ulei cald pe timp de noapte pentru că aveți nevoie pentru a lasa părul umed peste noapte. Dimineața spală părul cu sampon ca de obicei. Utilizați ulei de nucă de cocos , cel puțin o dată într-o săptămână pentru a obține un păr mai sănătos .

Lasă un răspuns