Cum să scapi de un coș nedorit cu ajutorul gheții!

Categories Frumusete & ModaPosted on

cosuri gheata

Coșurile sunt o condiție normală a pielii care afectează mulți oameni . Coșurile sunt o inflamație a pielii , în care glandele sebacee ( glande cu ulei ) devin infectate cu bacterii , se umflă , și se umple cu puroi. Excesul de sebum din glandele sebacee este cauza principală din spatele acestei probleme .

Coșurile apar , în general, pe față, gât , spate și umeri . Deși nu este o stare critică , coșurile pot face o persoană să se simtă mizerabil din cauza aspectului lor . Există o mulțime de loțiuni și medicamente pe piață pentru a trata coșurile , dar ele dura. Multe metode naturale sunt eficiente în tratarea coșurilor într-o perioadă de timp foarte scurt .

Gheața

Gheața poate fi folosită pentru a obține rapid eliminarea coșurilor . El ajută la îmbunătățirea circulației sângelui în zona afectată , înghețarea poriilor pielii și îndepărtarea murdăriei și uleiului acumulat pe piele . Puteți folosi cuburi de gheață sau gheață zdrobită , oricare dintre acestea este convenabil .

Înfășurați gheața într-o bucată de pânză și țineți-o pe zona afectată a pielii pentru câteva secunde .
Așteptați câteva minute și repetați procesul . Atunci când este utilizat în mod repetat pe coșuri pe tot parcursul zilei , de gheața ajută la reducerea inflamației sau umflarea și va calmarea imediată a pielii.

Lasă un răspuns