Scapă de coșuri rapid cu ajutorul pastei de dinți

Categories Frumusete & ModaPosted on

pasta de dinti cosuri

Pasta de dinți este considerată de multe ori ca un tratament ieftin pentru tratarea coșurilor. Ideea de a utiliza pasta de dinți ca un tratament la fața locului se datorează probabil faptului că multe tipuri de paste de dinți conțin triclosan. Triclosanul este un ingredient antibacterian, adesea adăugat la un produs de ingrijire personală, cum ar fi săpun, deodorant, și geluri de duș. Triclosanul ucide în mod eficient bacteriile. Acesta este de fapt un produs comun în produsele de tratare a acneei, ca un conservant și nu ca un ingredient activ.

Cum utilizăm pasta de dinți

Pasta de dinți pe care o utilizați în fiecare dimineață pentru a curăța dinții , de asemenea, poate fi utilizată pentru a trata coșurile rapid . Acesta este cel mai eficace după remediul gheață . Trebuie să utilizați pastă de dinți albă , evită folosirea pastei de dinți gel.

Aplica puțină pastă de dinți albă pe zona afectată a pielii înainte de a merge la culcare .
Dimineața , spală-ți fața cu apă și veți vedea o îmbunătățire semnificativă . Dacă doriți , puteți repeta procesul în timpul zilei , de asemenea . Doar asigurați-vă că pasta de dinți rămâne pe coșuri cel puțin o jumătate de oră .

Mituri abundă atunci când vine vorba de remedii rapide pentru acnee. Aspectul de coșuri ne afectează pe cei mai mulți dintre noi, indiferent de cât de tineri sau în vârstă suntem. În timp ce cei mai multe dintre aceste mituri au fost demascate public, unii dintre ele încă mai reușesc să stea în jur, în ciuda multor dermatologi și consilieri de frumusețe care spun altfel. Acest lucru duce la o mulțime de confuzie.

Lasă un răspuns