Ciorapii peste genunchi – tendinte si modele 2014

Categories Frumusete & ModaPosted on

soks
Sunt accesorii importante pentru toamna / iarna 2013-2014 care pot face intr-adevar diferenta si, daca sunt purtate in mod corescpunzator, ele pot deveni un must-have. Vorbim deja despre extrem de celebrii ciorapi peste genunchi.

Desi importanta lor poate fi pusa la indoiala de unii, ei ar putea fi o investitie inteligenta pentru sezonul rece, dovedindu-se a fi foarte versatili si practici. Arunca o privite la cateva trucuri de baza despre cum poti combina ciorapii peste genunchi cu celelalte piese vestimentare.

O pereche de ciorapi pot atata sexy si feminin? Ei bine , în ciuda faptului ca acest lucru ar putea parea destul de imposibil, purtati corespunzator aceste piese vestimentare fac dintr-un outfit banal  unul trendy si original. Prin urmare, poti arata feminin si sexy si sa te simti confortabil in acelasi timp.

Daca in trecut ciorapii erau folositi pentru a ne proteja de frig, între timp , au început sa fie omniprezenti pe podiumurile de moda. Pentru toamna / iarna 2010-2011, ciorapii peste genunchi au influentat tendintele cu combinatii îndraznete si neasteptate.

Lasă un răspuns