15 moduri trendy in care poti purta iarna ciorapii peste genunchi

Categories Frumusete & ModaPosted on

wear
Cum zilele de iarna necesita protectie maxima împotriva vantului si zapezii, trebuie sa luati in considerare un lucru important atunci cand alegeti o perece de ciorapi peste genuncho, deoarece aceasta trebuie sa fie calduroasa si confortabila. Lana si casmirul sunt cele mai sigure optiuni, in timp ce bumbacul ar putea fi o variana, atata timp cat cautati modele opace in culori simple, cum ar fi bej , negru , sau gri .

Totusi, cum pot fi purtati acesti ciorapi peste genunchi toamna si iarna?De fapt, posibilitatile par a fi nelimitate. De exemplu, combinati cu piele sau pantaloni scurti din denim, cu o fusta scurta, vei capata un look sexy, dar confortabil într-o clipa. Pentru a crea fara efort un look urban, poarta ciorapii cu o tunica, un cardigan lung sau un hanorac la moda , cizme înalte , si puteti lua colanti in cazul în care vremea nu este foarte prietenoasa. În acest fel, nu numai ca va veti simti confortabil, dar va puteti juca cu volumele si lungimile si puteti ascunde picioarele groase .

Un lucru uimitor despre  ciorapii peste genunchi este ca acestia sunt foarte dulci si romantici, în ciuda aspectului mai sobru. Încercati combinatii trendy pe care le puteti adapta la diverse situatii.

Lasă un răspuns