Care sunt cauzele albirii părului?

Categories Frumusete & ModaPosted on

Aici sunt cele mai bune remedii naturale pentru parul alb, care sunt greycunoscute pentru a inversa rapid parul gri fără a fi nevoie de vopselele de par toxice și nenaturale. Pentru a scapa de parul gri ai nevoie de o combinație de tratamente interne și externe. Tratamente interne sunt cele mai importante, pur și simplu pentru că dacă aveți părul gri, atunci aveți de fapt, lucruri mai sinistre și pun viața în pericol!

Principala cauză a păr gri este o lipsă de substanțe nutritive esențiale, în special vitamina A si vitaminele din grupa B, alături de minerale de cupru, fier si zinc. Cupru, în special, este nu numai necesar pentru pigmentarea părului, este necesar pentru a menține starea de sănătate a peretilor arterelor și va termina cu ceea ce este cunoscut sub numele de defalcare de fibre elastice. Atunci când se întâmplă acest lucru peretii arteriali devin slabi, în cele din urmă provocând un anevrism (explozia unei artere sau vas de sânge). Aceasta este o condiție care pune în pericol viața.

Un bun exemplu este Albert Einstein. Dacă ați văzut fotografii cu el în ultimii săi ani ai recunoaște imediat părul strălucitor gri argintiu. Einstein a murit de un anevrism cerebral.

Lasă un răspuns