Albirea prematură a părului – cauze și simptome

Categories Frumusete & ModaPosted on

Este normal să vezi o persoană în vârstă , cu părul gri , dar în zilele gddgdnoastre, chiar și tinerii, bărbați și femei se plang de părul alb. Albirea prematura a parului face ca o persoana sa para mai în vârstă decât / vârsta ei.

Foliculii nostrii de par conțin un pigment numit melanina . Atunci când organismul nu mai produce, pigmenți deven incolori. Este o combinație de păr negru și alb , care dă aspectul de culoare gri la părul unei persoane . Lipsa de hrană și de nutriția sunt cele mai importante motive pentru albirea prematura a parului. În următoarele rânduri , am enumerat diferitele cauze și simptome de albire prematura a parului .

Albire prematura a parului este un fenomen normal în aceste zile. Acesta este caracterizat prin decolorarea parului. Condiția poate afecta pe oricine , provocând o persoană tânără să arate mai în vârstă decât este de fapt. Cauza reală a albiri premature este lipsa producției glandei de ulei în foliculii de la nivelul scalpului . Într- o astfel de condiție , parul isi pierde hrana de care are nevoie și începe sa se faca gri.

Dieta , de asemenea, joacă un rol important în albirea prematura a parului . În special deficitul de vitamina B , cupru , fier și iod provoaca albire prematura. De asemenea, rezultă din griji excesive și de anxietate. Cu toate acestea, albirea parului poate fi îndepărtată cu ușurință, recâștigarea luciului și strălucirii, prin recurgerea la unele remedii naturale .

Lasă un răspuns