De ce ar trebui să mâncăm morcovi în fiecare zi!

Categories DiversePosted on

Dulci și crocanti, morcovii au fost o parte importantă a dietei carvegetariene . Morcovii sunt, practic, legume rădăcinoase aparținând Apeaceae sau familia Umbelliferrous, care include , de asemenea, pătrunjel , păstârnac , mărar , chimen , etc. Aceste legume se crede că au aparut acum aproximativ 5000 de ani în urmă . Ei au fost cultivati pentru prima dată în Afganistan și a avut exteriorul violet cu carne galbena. Morcovii portocalii au fost dezvoltati de către olandezi în Evul Mediu și în prezent acestea sunt cele mai comune legume.

Pe langa aroma lor delicioasa, morcovii contin cantitati mari de beta-caroten și alți compuși de sănătate, cum ar fi vitamina A , minerale si antioxidanti . Morcovii oferă mai multe beneficii de sănătate și sunt deosebit de benefici pentru organe , cum ar fi ochi , piele, sistemul digestiv si a dinti.

Morcovul este adesea folosit în terapia pentru tratamentul anumitor boli. De fapt, morcovi au fost inițial cultivati a medicament pentru tratarea unei varietăți de boli. Aceste legume pot fi consumate atât în ​​formele sale crude cat și gătite. Ea servește ca un substitut de grăsime atunci când este folosit ca un agent de îngroșare în supe, sosuri, musaca. Un castron aburind de supa de morcov este o modalitate foarte bună de a stimula alimentatia in timpul iernii.

Lasă un răspuns