Ce trebuie si ce nu trebuie sa purtam la locul de munca – Idei de tinuta

Categories Frumusete & ModaPosted on

Business casual nu este un stil usor de stapanit. Aflati in articolul de mai jos, ce trebuie si ce nu trebuie sa purtati atunci cand ca va imbracati pentru locul de munca.

casual

Stapanirea stilul business casual poate necesita multa munca, dar indata ce veti incepe sa combinati cateva tinute potrivite bazate pe hainele casual, sunteti pe drumul cel bun. Elementele de baza ale stilului business nu se schimba foarte mult atunci cand adaugam elemente casual in tinuta. Trebuie sa purtati hainele in asa fel incat care sa acopere cea mai mare parte a corpului, pentru a nu arata prea sobru, insa nici vulgar.

Cel mai simplu mod de a decide ce tipuri de haine sunt potrivite cel mai bine pentru serviciu, nu este prin verificare modului in care se imbraca colegii dvs, ci prin modul in care se prezinta sefii dvs. Stati departe de kaki, chiar daca o multa lume il poarta ca o parte din tinuta business si cautati culori care inspira un aer mult mai profesionist. Fustele pana ala genunchi sau pest,e sunt bune optiuni, la fel si pantalonii lungi, evazati sau conici. Sacoul este indispensabil pentru tinuta casual business, combinat cu o camasa sau o esarfa chic.

Lasă un răspuns