Trucuri pentru gene fermecatoare

Categories Frumusete & ModaPosted on

Trucuri pentru gene fermecatoare


Pentru reusita unui machiaj, genele au o importanta deosebita. Aplicarea corecta a rimelului, precum si calitatea produselor cosmetice influenteaza aspectul final al machiajului.

Pink Girl iti propune cateva trucuri pentru a avea un machiaj de invidiat si gene fermecatoare:

  • Alege rimelul potrivit – in functie de ocazie, foloseste rimelul pentru volum sau pentru curbarea genelor pentru intalnirile cu prietenele sau la ocazii speciale, cel pentru alungirea genelor pentru un machaj de zi, sau rimelul rezistent la apa pentru atunci cand participi la evenimente emotionante, mergi la inot, sau cand ploua.
  • Alege culoarea potrivita – cele mai utilizate culori sunt negru si maro, care se potrivesc machiajului de zi, dar si celui de seara. Noua tendinta este rimelul incolo, care confera genelor volum si stralucire, dar nu le coloreaza. La moda sunt si culorile mov, albastru, auriu sau argintiu. In functie de culoaea naturala a genelor tale poti folosi nuante mai inchise pentru genele negre si nuante light (deschise) pentru genele blonde sau roscate.
  • Utilizeaza corect periuta – scoate periuta din tub cu o singura miscare si nu o introduce de foarte multe ori in tub, pentru ca intrarea aerului usuca rimelul. Curata periuta si marginea tubului de cate ori este nevoie, pentru ca in acest fel vei evita inmultirea bacteriilor si rimelul se va aplica mai usor.
  • Aplica pe genele superioare – periuta se plaseaza pe partea de dedesubt a genelor superioare si se misca in zig-zag spre varful genelor. Nu clipi cateva secunde pana ce se usuca rimelul, apoi aplica al doilea strat pentru un efect mai intens. Un truc foate bun este sa folosesti pentru primul strat un rimel pentru alungirea genelor, iar pentru al doilea strat un rimel cae sa confere volum.
  • Separa genele – floseste un pieptene special pentru gene sau o pensula curata de la un rimel vechi.
  • Aplica pe genele de jos – incepe rimelarea de la marginea genelor, aplicand o cantitate mai mica, doar pentru anuanta genele.
  • Inlatura excesul de rimel – aplica o cantitate mica de demachiant pe un betisor cosmetic si inlatura excesul.

Lasă un răspuns