Trucuri cum să evitați luarea in greutate in sezonul Craciunului

Categories Frumusete & ModaPosted on

Sărbătorile de iarnă sunt momentul perfect pentru a-i aduna pe cei ipsdragi în jurul mesei festive și pentru a petrece timp de calitate impreuna . Ar putea fi , de asemenea, momentul în care ești tentat să mănânci mai mult , ca urmare a acestor feluri de mâncare delicioase  traditionale. Și acest lucru poate duce la acumularea unor kilograme in plus. Nu vă faceți griji, aceste sfaturi eficiente vă vor arăta cum sa evitati luarea in greutate in aceasta perioada.

Vrei sa previi cresterea in greutate in timpul sarbatorilor ? Specialiștii spun că nu e nimic mai bun decât sa ramai activa. Și cu Crăciunul chiar la colț , vei fi o albină foarte ocupata pentru a face toate pregatirile necesare. Ar trebui , totuși , să continui rutina de antrenament și sa mergi la sala de sport în mod regulat . Dacă totusi sala de sport nu este genul tau, sau nu ai timp, 10 minute de plimbare înainte de cină face minuni. Te vei simti excelent după aceea .

Dacă doriți ,  sa evitati cresterea in greutate in timpul sarbatorilor , ar trebui să stati departe de excesul de băut . Desigur , în timp ce participati la petreceri în această iarnă , vă puteți bucura de un pahar de vin sau poate un cocktail , cu toate acestea , specialistii recomanda să limitati consumul la unul sau două băuturi alcoolice.

Aruncati o privire la unul dintre cele mai bune sfaturi pentru a evita cresterea in greutate in timpul sarbatorilor! Doar spune „Nu” alimentelor o dată v-ați săturat. Dacă nu doriți să adăugați kilograme in plus in aceasta iarna, ar trebui să învețati să refuzati gazda politicos.

O altă modalitate foarte bună de a evita cresterea in greutate in timpul sarbatorilor este de a fi selectiva cu deserturile. Nutritionistii recomanda limitarea la porții mici. În acest fel, va puteți satisface pofta de dulce și veți ține, de asemenea, greutatea sub control.

Deci, cum sa prevenim cresterea in greutate in timpul sarbatorilor de iarna? Există mai multe răspunsuri la această întrebare, cu toate acestea, aici e un sfat care s-a dovedit a fi foarte eficient! Intoarceti fata la alimentele bogate in potasiu. Dacă vă întrebați de ce este acesta un lucru bun, ar trebui să știți că potasiul te face sa reții mai puțină apă. Acestea fiind spuse, ar trebui să crestem aportul de potasiu regulat. Începe să mâncați mai multe banane, kiwi, papaya sau pepene galben, alimente nutritive excelente.

Lasă un răspuns