Ce ne-au prezentat specialiștii la Săptămâna modei de la Paris ediția 2014 – GALERIE FOTO

Categories Frumusete & ModaPosted on

tendinte moda 2014

Săptămâna modei de la Paris ediția 2014 a adus deja o varietate de inspirație în centrul atenției! De la printuri eclectice la ansambluri moderne, cu o sufocantă atmosfera edgy, primele spectacole din PFW au adus o mulțime de opțiuni interesante vestimentare care au puterea de a modela noile tendințe semnificative ale sezonului. Aici sunt unele dintre tendințele care au reușit să obțină toată atenția în prima parte a săptămânii de la Paris 2014:

Colectia Balenciaga pentru toamna 2014 a adus o varietate de ansambluri sport în centrul atenției. În multe privințe, noua linie pare a fi o continuare a colecției de primăvară 2014 pentru Balenciaga.

Colecția Anthony Vaccarello pentru toamna 2014 se învârte în jurul ansamblurilor sexy , cu o tentă modernă. Designerul a preferat să rămână cu lucrurile pe care le știe cel mai bine , astfel încât noua linie a prezentat o multitudine de sexy rochii negre de piele , jachete moto edgy și haine în tonuri întunecate , cu doar câteva accente pline de culoare, argint sau roșu.

Eleganță neașteptată, culori vii , flori bidimensionale , pantofi chic au fost printre sursele de inspirație care sunt definite de Dries van Noten în colecția de toamnă 2014. Modele geometrice uimitoare care au creat iluzii interesante, motive florale fabuloase și sunete metalice atrăgătoare au fost printre elementele reperate în gama noului brand, care a amestecat cu succes opțiunile masculine și feminine pentru un efect impresionant . Vezi mai multe de la Dries van Noten în colecția 2014!

Ansambluri feminine și masculine au fost frumos amestecate în noua colecție Carven pentru toamna 2014. Eticheta axată pe aducerea opțiunilor elegante și practice pentru noul sezon în tonuri vibrante și cu multe modele eclectice, de la printuri de animale până la motive abstracte și grafice. Rochii chic cu mâneci lungi și haine personalizate moderne s-au dovedit a fi mai tare evidențiate de pe noua linie a barndului.

1- tendinte moda 2014

2-tendinte moda 2014

3- tendinte moda 2014

5- tendinte moda 2014

6- tendinte moda 2014

tendinte moda 2014

Lasă un răspuns