Ghid de selectare a extensiilor de gene potrivite de la Barhat: lungime, curbură și grosime

Categories Frumusete & ModaPosted on

Ochii frumos conturați cu gene lungi, dese și curbate sunt de nelipsit din multe rutine de înfrumusețare. Cu toate acestea, nu toată lumea este binecuvântată cu gene naturale impresionante. Acesta este motivul pentru care extensiile de gene au devenit o soluție populară pentru a obține un aspect feminin și captivant. Dacă iei în considerare aplicarea extensiilor de gene, însă nu știi ce variantă ți se potrivește, ți-am pregătit o serie de informații utile. Iată ce trebuie să știi!

Care este lungimea potrivită pentru extensiile de gene?

Lungimea extensiilor de gene va determina impactul vizual al look-urilor pe care le creezi. Pe  Barhat.ro vei găsi o gama variată de lungimi, iar alegerea depinde de preferințele tale și de aspectul dorit:

  • Dacă preferi look-urile naturale, însă vrei să îți accentuezi subtil zona ochilor, optează pentru extensii de gene cu lungimi mai mici, cum ar fi 8 mm sau 10 mm. Acestea îți vor alungi ușor genele naturale și vor crea un aspect discret, dar plin de feminitate;
  • Îți dorești un look plin de dramatism și o definire intensă? În acest caz, genele cu lungimi mai mari, cum ar fi 12 mm sau 15 mm, vor fi mai potrivite. Cu ajutorul lor poți crea o privire dramatică și senzuală, ideală pentru ocazii speciale sau pentru a atrage atenția în viața de zi cu zi.

Ce curbură să alegi?

Curbura genelor se referă la cât de arcuite sunt extensiile și este un aspect important pentru a obține look-ul potrivit. Printre cele mai populare opțiuni se numără:

  • Curbura C - aceasta este o curbură accentuată, care poate oferi, însă, un aspect natural. Curbura C se poate integra perfect în conturului natural al genelor tale și te ajută să îți definești privirea într-un mod delicat;
  • Curbura D - dacă preferi look-urile intense, dramatice și o accentuare mai pronunțată a genelor, curbura D va fi cea mai potrivită pentru tine. Aceasta îți poate conferi o privire mai deschisă și mai expresivă și este adesea preferată pentru ocazii speciale;
  • Curbura L - extensiile cu această curbură oferă un aspect mai drept și sunt o opțiune excelentă dacă genele tale naturale sunt mai puțin arcuite sau ai pleoapele căzute. Acest tip de curbura va crea un efect de lifting și va oferi un aspect sofisticat ochilor.

Grosimile disponibile

Grosimea extensiilor de gene va determina cât de vizibile și dramatice va fi look-ul final. Și în acest caz, poți opta pentru diverse variante, precum:

  • 0,05 mm - aceasta este una dintre cele mai subțiri opțiuni disponibile și va oferi un aspect foarte delicat și natural. Este potrivită dacă vrei să adaugi doar un pic de volum și lungime suplimentară genelor lor naturale;
  • 0,07 mm - această grosime medie oferă un echilibru perfect între un aspect subtil și unul ceva mai plin. Extensiile de acest tip sunt potrivite pentru majoritatea persoanelor și pentru o varietate de look-uri;
  • 0,10 mm - dacă vrei un aspect dramatic și bogat, aceasta este alegerea potrivită. Grosimea de 0,10 mm va adăuga un volum considerabil genelor și poate crea un efect impresionant.

În concluzie, atunci când selectezi extensiile de gene potrivite, încearcă să ții cont de lungimea, curbura și grosimea acestora. Alege în funcție de preferințele tale și de efectul vizual pe care ți-l dorești și achiziționează produsele de la un brand de încredere. Nu uita să urmezi instrucțiunile de îngrijire pentru a-ți menține genele frumoase și sănătoase pe termen lung. Cu ajutorul extensiilor potrivite, vei putea atrage toate privirile și vei fi încrezătoare în propria ta frumusețe!